Τους ξεφτίλισε ο Μιχαλολιάκος και έδειξε ποιός κάνει κουμάντο στον Πειραιά.


Τους έσκισε ο Μιχαλολιάκος στον Πειραιά και έκλεισε τα στόματα των γελοίων που έβλεπαν αποχή, τραμπουκισμούς και το φάντασμα του Μητσοτάκη! Στο τέλος τραπέζωσε νικητές και χαμένους, νυν και πρώην αποδεικνύοντας ότι αυτός κάνει κουμάντο στον Πειραιά. Να δούμε που θα κρυφτούν οι ξεφτίλες που έλεγαν για παραιτήσεις και διασπάσεις. Απόσπασμα από άρθρο του "www.olympia.gr":
Η συμμετοχή ήταν όχι απλώς μεγάλη, αλλά έσπασε κάθε ρεκόρ γεγονός που δείχνει ότι ο κόσμος συσπειρώνεται γύρω από τις επιλογές του Α. Σαμαρά αντίθετα με τις “ονειρώξεις” κάποιων. Περισσότεροι από 4000 συμμετείχαν όταν το 2007, την εποχή της παντοδυναμίας ο αντίστοιχος αριθμός ήταν κοντά στις 3,000!
Ο δε Καλογεράκος που εξελέγει, όχι μόνο δεν χρειάστηκε “τραμπούκους” άλλα ουδείς αμφισβήτησε την ξεκάθαρη νίκη του αφού έπιασε το 82%! Τέτοια η επιτυχία της Ντόρας!
Όσο για τις αποχωρήσεις, τις φράξιες και άλλα γραφικά, μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις: Μετά την διαδικασία, όλοι οι εμπλεκόμενοι, ο Καλογεράκος, ο Σκαφιδάς, ο Μάλαγας και άλλοι πραγματικά επιφανείς Πειραιώτες συνέφαγαν με τον Βασίλη Μιχαλολιάκο σε κέντρο του Πειραιά και έθεσαν κοινό πρόγραμμα δράσης όπου συναποφάσισαν και δεσμεύτηκαν για τις μελλοντικές ενέργειες.
Όχι, τραμπούκους δεν είχε το δείπνο. Αυτοί ζουν στην εικονική πραγματικότητα κάποιων που δε μπορούν ν’ αντέξουν ότι μπήκαν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε τα σχόλια σας κόσμια