ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΗΛΏΣΗ ΤΗΣ ΠΙΠΙΛΗ


Αρνητική αίσθηση προκάλεσε ή δήλωση της Φωτεινής Πιπιλή , η οποία σχολιάζοντας την επιστολή του Γ.Βουλγαράκη τον χαρακτήρισε πολιτικό ζόμπι .Μάλιστα είπε ότι όταν άκουσε ότι επανεμφανίστηκε ο πρώην υπουργός αναφώνησε ωχ!!! Αυτή ήταν η θέση της βουλευτού της Ν.Δ. !!!!

Να θυμίσουμε στην κυρία Πιπιλή ότι ο Βουλγαράκης είναι στην Νέα Δημοκρατία εδώ και 30 χρόνια (και είναι μόνο 50 ετών) την στιγμή που η ίδια δεν υπήρχε πουθενά. Από την άλλη ο Βουλγαράκης τα τελευταία χρόνια έχει να επιδείξει μεγάλες επιτυχίες (λιμάνια , ενοποίηση αρχαιολογικών χώρων , ασφαλείς ολυμπιακοί αγώνες) ενώ το μόνο που θυμόμαστε από την κυρία Πιπιλή είναι οι ομολογουμένως κακές επιδόσεις της στον χορό.
Την απάντηση βέβαια η κυρία Πιπιλή την πήρε από τον κύριο Χατζηνικολάου και τον κύριο Παυλόπουλο στο δελτίο του ALTER ,ότι προφανώς έκανε αυτές τις δηλώσεις γιατί είναι υποψήφια στην ίδια περιφέρεια με τον πρώην υπουργό.
Οι ψήφοι κυρία Πιπιλή δεν κερδίζονται ούτε με ανθρωποφαγία (χαρακτηριστικο των ζόμπι )ούτε με καραγκιοζιλίκια στην τηλεόραση..Βρε΄΄ιτε άλλο τρόπο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε τα σχόλια σας κόσμια