Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Η.ΔΙ.Κ.Α

Σάλος έχει προκληθεί στην εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την πληροφορική εξυπηρέτηση των φορέων κοινωνικής ασφάλισης, υγείας και κοινωνικής πολιτικής.
Αιτία η εμφάνιση στο Δ.Σ. της εταιρείας της γνωστής εργατολόγου Λεβέντη Κατερινάς η οποία με εντολή Λοβέρδου σπεύδει να χειριστεί νομικά τις απολύσεις που έρχονται.
Η Λεβέντη έχει την ανάλογη εμπειρία αφού ανέλαβε ως νομικός του ΟΠΕΠ τη νομική κάλυψη ενάντια στους εργαζόμενους , οι οποιοι και απολύθηκαν.
Η ίδια βέβαια φρόντισε να ανανεώσει τη σύμβασή της και τώρτα θα μεταταγεί στο Υπουργείο Υγείας για να τους τελειώσει και εκεί!!!
Ο Λοβέρδος επειδή είναι γάτα θέλει τη Λεβέντη , η οποία είναι Νεοδημοκράτισσα - Καλαματιανή και συνδέεται με πρώην μεγαλοστέλεχος της Νέας Δημοκρατίας.

2 σχόλια:

  1. ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ

    Με αφορμή τις εκλογές στο κτηματολόγιο kai τους απολυμενους λίγα λόγια

    Με αφορμή τις εκλογές στο κτηματολόγιο λίγα λόγια.
    Η αδράνεια του προηγούμενου Σωματείου των εργαζομένων στην Κτηματολόγιο Α.Ε οδήγησε στην απόλυση 12 υπαλλήλων αορίστου χρόνου. Δεν υπήρχε η παραμικρή αντίδραση στις απολύσεις συναδέλφων αορίστου χρόνου. Ειδικά ο Πρόεδρος Βαγγέλης Δήμας, ο Γραμματέας του Σωματείου Νίκος Παραμάνας και έπειτα ακολουθεί ο Βασίλης Βράκας, δεν έβγαλαν άχνα ... Από κοντά και η Ελισάβετ Γκολφινοπούλου που εισηγήθηκε τις απολύσεις ενώ η ίδια διορίστηκε την επόμενη των εκλογών!Είναι πρωτοφανές ένα Σωματείο να μην συμπαραστέκεται καν στους αγώνες και τα δικαστήρια των απολυμένων , να μην παρουσιάζονται καν ως μάρτυρες. Εϊχαν και το θράσος να θέλουν να επανεκλεγούν για να συνεχίσουν το «έργο τους». Δηλαδή την υποτέλεια, την αντισυναδελφικότητα και την προδοσία. Ντροπή.Tελικά πήραν αυτό που άξιζαν και κανείς δεν επανεκλέχτηκε δείγμα του πόσο τους είχε σιχαθεί ο κόσμος(παίζει να είναι η μεγαλύτερη ανατροπή σε συνδικαλιστικές εκλογές που έχω υπόψη μου).Την ζημιά όμως την έκαναν και δεν πρόκυτε ποτέ να λογοδοτήσουν για τα παιδιά που χάσαν τις δουλειές τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε τα σχόλια σας κόσμια