Σηκώνει άσυλο και μεταναστευτικό η ΝΔ

Την κατάργηση του ασύλου και την δικαίωση των θέσεων του προέδρου της ΝΔ για το δικαίωμα ψήφου των μεταναστών σηκώνει η αξιωματική αντιπολίτευση βλέποντας πως οι θέσεις της έχουν απήχηση στην ελληνική κοινωνία.


Σύμφωνα με πληροφορίες το προσεχές διάστημα θα υπάρξουν επιθέσεις κατά του κ.Ραγκούση, όμοιες με την επίθεση που εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ,κ.Μιχελάκης.Η πρώτη δημόσια κόντρα του νέου εκπρόσωπου Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης,άφησε θετικές εντυπώσεις.


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ανταπάντησε στην σκληρή ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών,με μία εξίσου σκληρή ανακοίνωση:


«Εντύπωση προκαλεί η αμήχανη απόπειρα του Υπουργείου Εσωτερικών να αντιμετωπίσει το θέμα που προέκυψε με την απόφαση του Δ' τμήματος του ΣτΕ σχετικά με την ιθαγένεια και την ψήφο των μεταναστών στις Αυτοδιοικητικές (Δημοτικές) εκλογές.


Είναι προφανές ότι το Υπουργείο Εσωτερικών και η κυβέρνηση προσπαθούν να κατασκευάσουν επιχειρήματα για να χτίσουν μια θέση αντιπαράθεσης με την Αντιπολίτευση, ξεχνώντας σκόπιμα την πλήρη διαφωνία της Νέας Δημοκρατίας με το νόμο που ψήφισαν, αλλά και τη δέσμευσή της να καταργήσει το νόμο αυτό μόλις ο Ελληνικός λαός της αναθέσει -με την ψήφο του- τη διακυβέρνηση του Τόπου.

Ας τοποθετηθεί, λοιπόν, το Υπουργείο Εσωτερικών επί της ουσίας:

Η κυβέρνηση μεθόδευσε, με το νόμο αυτό, τη ψήφο των μεταναστών, ενώ η Νέα Δημοκρατία ήταν ρητά κατηγορηματικά και έντονα εναντίον. Το αμφισβητεί αυτό ο κ. Ραγκούσης;

politicsnews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε τα σχόλια σας κόσμια