Σοβαρές καταγγελίες από τον Ολυμπιακό Βόλου κατά Πατέρα και Ψωμιάδη

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Τόρης, σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη διάβασε μία ανακοίνωση του συλλόγου, στην οποία δίνει στην δημοσιότητα δύο συνομιλίες που εγείρουν σοβαρά ερωτηματικά κατά του κ.Πατέρα και του κ.Μάκη Ψωμιάδη. . Αυτές, οι Βολιώτες υποστηρίζουν ότι περιέχονται στη δικογραφία για το σκάνδαλο... 
που ταλανίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, στις δικογραφίες υπάρχουν διάλογοι ανάμεσα στον Μάκη Ψωμιάδη με άγνωστο πρόσωπο, που βρισκόταν στα γραφεία της ΠΑΕ Καβάλας. Οι διάλογοι των δύο αυτών συνομιλιών αφορούν σε ορισμούς διαιτητών αγώνων της Super League. 

Στη συνέχεια η ανακοίνωση θέτει δύο ερωτήματα προς απάντηση, καταγγέλλοντας ότι στοχοποιείται η ομάδα του Βόλου, εκ των οποίων στο πρώτο από αυτά εκφράζουν την απορία πως μπορούσαν να ορίζονται διαιτητές προκειμένου να τεθεί εκτός Ευρώπης ο Ολυμπιακός Βόλου. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο σημείο, οι Βολιώτες κατήγγειλαν τα ονόματα των κ.κ. Πατέρα και Ψωμιάδη. Στο δεύτερο ερώτημα εκφράζεται η απορία πως δεν έχουν αξιολογηθεί αναλόγως οι δύο αυτές συνομιλίες και το ερώτημα ποιος είναι ο πραγματικός παραγκάρχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε τα σχόλια σας κόσμια