Σε κουτσό άλογο ποντάρει το ΠΑΣΟΚ στον Βύρωνα. Ένας ένας εγκαταλείπουν τον Κόνσουλα

Έχοντας από τη μία την τοπική κοινωνία να τους στολίζει σε κάθε ευκαιρία και από την άλλη τις έρευνες κοινής γνώμης να αντικατοπτρίζουν και να επιβεβαιώνουν την απόλυτη κατρακύλα, τα πράγματα για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο Βύρωνα, Παναγιώτη Κόνσουλα, από εχθές έγιναν χειρότερα.
Ο επί πολλά χρόνια αντιδήμαρχος Βύρωνα και δημοτικός σύμβουλος, Δημήτρης Δάρρας, που είχε κατέβει στις εκλογές ως συνεργαζόμενος με την παράταξη Κόνσουλα, άστραψε και βρόντηξε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο! Κατήγγειλε συγκεκριμένες θέσεις και συμπεριφορές στελεχών της παράταξης και ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη δημοτική ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

12 σχόλια:

  1. Με τετοιες μαλακιες που κάνει ο Χαρδαλιας, τρεχει μονος και θα βγει δευτερος...
    Εφτιαξε ομαδα με blogs, το αυτοδιοικηση gr του Βουζα που το παιζει παραγοντας ο ασχετος απο αυτοδιοικηση και προσπαθει δηθεν να επηρεασει καταστασεις.

    Ωραια ανανεωση στο δημο Βυρωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. polles malakies kanei gia na kripsei tis lamogies tou kai ta gomenika tou!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Re Hardalia me ayta pou grafeis sta blogs nomizeis oti tha eisai pali dimarxos?Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς το έργο του Χαρδαλιά στο Βύρωνα θα έπρεπε να το αναγνωρίζουμε, γιατι η πόλη μας αλλάζει καθημερίνα, μην βλέπουμε την πόλη μας που ζούμε εμείς και τα παιδιά μας με πολιτικά κρίτηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγά τα αυγά. Τον Κόνσουλα τον εγκατέλειψε ένας υποψήφιος. Δεν έγινε και τίποτα. Τον άλλο όμως τον εγκατέλειψε η γυναίκα του. χα χα χα χα ! το ίδιο είναι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ήθος των ανθρώπων που βρίσκονται πλέον δίπλα στον Κόνσουλα είναι φανερό από αυτά που γράφουν οι παραπάνω "ανώνυμοι" σχολιαστές: λαμόγια που χρωστούν δανεικά και αγύριστα σε επιχειρηματίες του Βύρωνα, διπλοθεσίτες δημοσιογραφίσκοι που έγλυφαν κάποτε το Χαρδαλιά με την ελπίδα να πάρουν μίζες, εργολάβοι οικοδομών γνωστοί για "δωράκια" που δέχονται από θέσεις που δυστυχώς έχουν σήμερα στην τοπική αυτοδιοίκηση (ευτυχώς όχι στο Βύρωνα): το ΠΑΣΟΚ του Μαντέλη δηλαδή, που επί Γιώργου δυστυχώς επιβιώνει ακόμα! το καλό δεν ειναι ότι τις επόμενες εκλογές θα τις πάρει ο Χαρδαλιάς: είναι ότι θα εξαφανιστεί ο εξευτελισμένοςπλέον Κόνσουλας και τα πουλάκ(η)α του..Οριστικά από τη πόλη μας. Και το ΠΑΣΟΚ θα βρει το βηματισμό που του αξίζει πραγματικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TO KAΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ....ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ.....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥΣ ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ....ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΕΡΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ.....ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ....ΟΠΟΤΕ ΠΟΙΟ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ....Α ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ BUDGET ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι χρηματοδοτήσεις της Ε.Ε για έργα στο Βύρωνα ειναι ευχής έργο. Για να γίνουν και πράγματα που ο παραπάνω ανώνυμος ίσως τα θεωρεί περιττά: ας αναρωτηθεί όμως ο ίδιος αν με αυτά που λέει τελικά ταυτίζεται με τους διαμαρτυρόμενους εθελοντές του καναπέ..που όταν ήταν στην εξουσία χρέωσαν το δήμο με εκατομμύρια για διορισμούς κομματικών φίλων από το παράθυρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΣΗ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...ΟΤΑΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ....ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ....ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΚΑΤΑΧΡΑΖΟΝΤΑΙ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.......ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΒΕΒΑΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ....ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗΣ ΣΤΗ ΣΚΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ "ΚΡΑΥΓΑΛΕΟΥ ΑΓΩΝΑ" ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ....ΕΚΕΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΑΠΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ...Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ...ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΤΑ ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΦΥΓΗ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙΣ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΩΣΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑ ΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ.....ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ....ΓΙΑΤΙ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ Η ΒΡΟΧΗ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΣΑΠΙΣΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προφανώς φίλε μου έχεις μια δυσκολία να αντιληφθείς όχι μόνο το τι γράφω αλλά και το τι θέλεις να πεις....αναφορικά με τα όνειρά σου και την απαισιοδοξία περιορίζομαι να σου πω ότι για τους ενεργούς πολίτες ο αγώνας έχει σημασία, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Σε αυτό μπορούμε να συμφωνήσουμε,ανεξαρτήτως αφορισμών, στους οποίους φαίνεται ότι έχεις ιδιαίτερη αδυναμία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χαρδαλιάς: "Πάρτυ" με Βούζα και αυτοδιοικηση.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. koproskyla...kai tembeloskyla erxetai h wra sas!7 November...Sas xeroume psofimia pou ligdose to enteraki sas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε τα σχόλια σας κόσμια