ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ! Στον Παναγιώτη Κόνσουλα! και πάλι η στήριξη...

Είδαν και απόειδαν στο ΠΑΣΟΚ εδώ και μήνες με την διαμάχη Παναγιώτη Κόνσουλα και Αλέξη Σωτηρόπουλου για το ...πολυπόθητο (???) χρίσμα του κυβερνώντος κόμματος αλλά τελικά παραμένει μονόδρομος για τους ιθύνοντες της Ιπποκράτους η στήριξη του σημερινού επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του Δήμου. Παρά το διαφαινόμενο αδιέξοδο των καλοκαιρινών μηνών και την αρχική απόφασή τους να ΜΗΝ στηρίξουν τον μέχρι σήμερα και δύο φορές αποτυγχόντα εκλεκτό τους,(ο οποίος σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις της Ιπποκράτους τις τελευταίες ημέρες, ετοιμάζεται και για τρίτη ήττα), ο γόρδιος δεσμός λύθηκε με την χθεσινοβραδινή ξαφνική παραίτηση του έταιρου υποψηφίου και νομικού συμβούλου του Υπουργού Πολιτισμού Π.Γερουλάνου, δικηγόρου Αλέξη Σωτηρόπουλου, από την διεκδίκηση του χρίσματος λόγω έλλειψης χρόνου για την οργάνωση συνδοιασμού και αξιόμαχου και αξιόπιστου ψηφοδελτίου, ικανού να ανταπεξέλθει στις πολιτικές δυσκολίες των καιρών.Ως εκ τούτου τις επόμενες ημέρες, και εκτός απροόπτου, αναμένεται η ανακοίνωση της στήριξης από το ΠΑΣΟΚ της υποψηφιότητας του Παναγιώτη Κόνσουλα!

To μάτι του Βύρωνα

4 σχόλια:

  1. Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ κ.ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΟΡΓΙΑΖΕΙ ΠΑΛΙ...ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΝ ΚΟΝΣΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ!!!
    ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ -ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ-ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΑΤΕ;
    ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΝΣΟΥΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιός Κόνσουλας και ..πράσινα άλογα? Ο μόνιμα ηττημένος της Χαριλάου Τρικούπη? Βρε ο Χαρδαλιάς θα κάνει πάλι περίπατο γιατί είναι Δήμαρχος σοβαρός με μεγάλο έργο και αγαπητός στον κόσμο! Πάρτε το χαμπάρι κομματόσκυλα, ο Χαρδαλιάς θα είναι Δήμαρχος ξανά και με συντριπτικό ποσοστό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ...ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΣΑΣ!!!
    ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΕΛΟΣ...ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΘΗΚΑΜΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ...
    ΟΥΣΤ ΤΡΩΚΤΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kala sas ta leei vre zwa.O Konsoulas tha tou parei kai ta swvraka kai tha ton steilei apo kei pou hrthe.Sto xwrio tou stin Eyrytania!Poia syntriptika pososta kai malakies...Tha faei 10 monades kai tha tou fygei o kwlos...gia na tou ginei mathima...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε τα σχόλια σας κόσμια