Ντέρμπι Ασκούνη - Κάρναβου στην Καλλιθέα

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον νυν Δήμαρχο Καλλιθέας Κώστα Ασκούνη , ο οποίος ερχόμενος από διακοπές διαρκείας πληροφορήθηκε για μία μέτρηση μεγάλης εταιρίας που φέρνει τον βασικό του αντίπαλο Δ. Κάρναβο να διεκδικεί στα ίσα τον δήμο.

Την ώρα λοιπόν που ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ απολάμβανε τα μπάνια του ο Δ. Κάρναβος πραγματοποιούσε συνεχόμενες εκδηλώσεις στις γειτονιές της Καλλιθέας. Η άμεση επαφή με τους πολίτες κάτι που είχε ξεκινήσει εντατικά εδώ και ένα χρόνο και η ακριβής γνώση των προβλημάτων κάθε γειτονιάς, έφερε απτά αποτελέσματα.
Η αλήθεια είναι ότι μέχρι πριν από λίγο καιρό κανείς δεν θα στοιχημάτιζε ότι ο δήμος Καλλιθέας θα μπορούσε να χαθεί από τον Κ. Ασκούνη. Φαίνεται όμως ότι η μεγάλη προσπάθεια που έχει καταβάλει ο Δ. Κάρναβος όλο αυτόν τον καιρό απέδωσε.
Αλλά και η κόπωση των πολιτών από την διοίκηση Ασκούνη, κάνουν όλο και πιο ανηφορικό τον δρόμο που έχει μπροστά του ο νυν Δήμαρχος.
Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ να έχει περιέλθει σε πανικό και σύγχυση. Δεν είναι και λίγο ύστερα από 20 χρόνια να χρειαστεί να αλλάξει επάγγελμα.

PARAPOLITIKA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε τα σχόλια σας κόσμια