Μπακογιάννη: Αιχμές για τον τρόπο λειτουργίας της ΝΔ

Αιχμές για τον τρόπο λειτουργίας των κομμάτων και ιδιαίτερα της ΝΔ άφησε η ανεξάρτητη βουλευτής, Ν. Μπακογιάννη, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό Mega».

Η κ. Μπακογιάννη είπε συγκεκριμένα ότι «αν τα κόμματα ήταν δημοκρατικά θα υπήρχαν όργανα για την ανάδειξη υποψηφίων», ενώ αναφερόμενη στην διαγραφή της τόνισε «Είναι αδιανόητο να υπάρχουν διαγραφές στα κόμματα λόγω πολιτικών θέσεων».
Όσον αφορά τις φήμες που θέλουν την κ. Μπακογιάννη να επιδιώκει την διάσπαση της ΝΔ απαντά: «Δεν σχεδιάζω διάσπαση. Ούτε ζήτησα από κανένα βουλευτή να έρθει μαζί μου».
Ερωτηθείσα για το αν θα στηρίξει τον κ. Χ. Μαρκογιαννάκη στις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου, εφόσον αυτός θέσει υποψηφιότητα, η πρώην υπουργός υποστήριξε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα. Υπογράμμισε ωστόσο ότι πρόκειται για ένα άτομο με πολλές ικανότητες και δυνατότητες, που έχει προσφέρει πολλά στη ΝΔ.
Η κ. Μπακογιάννη αιτιολόγησε και την άρνηση της να στηρίξει τον κ. Ι. Πλακιωτάκη για την περιφέρεια της Κρήτης, λέγοντας πως «κατεβαίνει με συγκεκριμένο τρόπο», καθώς η επιλογή του έγινε με «εσωκομματικά και εσωπαραταξιακά κριτήρια» και όχι με κριτήριο την προσφορά.
Τέλος, δεν έκρυψε την συγκίνηση της για την υποψηφιότητα του γιού της στο δήμο Καρπενησίου, ενώ ξεκαθάρισε ότι η ίδια στις εκλογές αυτές κινείται με αυτοδιοικητικά κριτήρια, δεδομένου ότι για πρώτη φορά η Ελλάδα αποκτά αιρετούς περιφερειάρχες, πρόσωπα που θα διαχειριστούν τεράστια κονδύλια για την ανάπτυξη των περιοχών τους.

2 σχόλια:

  1. Γιατι αδικο εχει? Συνεδριασε κανενα οργανο εγινε καμια ζημωση για να προκυψουν οι υποψηφιοι εως τωρα? Να μιλανε για μηχανισμους ξερουν μονο,εχουν να φανε μαυρο νομιζουν οτι ειναι εξυπνοι? Διελυσανε τη ΝΔ σε λίγους μονο μήνες δυστυχως.Μαλλον αυτο ηταν το σχεδιο που εγκαθιδρυσε το Σαμαρα και τον επανεφεραν.Νεροκουβαλητης του Τζέφρυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο σαμαρας ειαναι αληταρας .η καταστροφη της κεντροδεξιας.θα τον γραψει η ιστορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε τα σχόλια σας κόσμια