Υποψηφιότητα έκπληξη έρχεται να «χτυπήσει» τον Γκιουλέκα

Ένα πρόσωπο-έκπληξη από τον δικαστικό χώρο φαίνεται πως είναι ο κρυμμένος άσος στο μανίκι του ΠΑΣΟΚ για τον δημαρχιακό θώκο της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για ένα πρόσωπο, που χαίρει υψηλής εκτίμησης τόσο στον κλάδο του όσο και στο σύνολο του πολιτικού φάσματος.




Φαίνεται λοιπόν ότι μετά τη δήλωση του Κ. Γκιουλέκα ότι η υποψηφιότητά του είναι υπερκομματική, το κυβερνών κόμμα επιχειρεί ....
να περάσει αντίστοιχο μήνυμα με ένα μη πολιτικό πρόσωπο. Και ενώ πολλοί υποστήριζαν ότι ο Γιάννης Μπουτάρης ίσως τελικά «καταφέρει» να είναι ο «εκλεκτός» του ΠΑΣΟΚ για τον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της χώρας, το κυβερνών κόμμα επέλεξε, σύμφωνα με πληροφορίες, έναν εν ενεργεία εισαγγελικό λειτουργό. Ο συγκεκριμένος, μάλιστα, έχει να επιδείξει ένα μεγάλο έργο στο χώρο της Δικαιοσύνης, ενώ όσοι τον γνωρίζουν καλά κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο με κύρος, αμέμπτου ηθικής, που έχει καταφέρει να κερδίσει με το σπαθί του τα κολακευτικά σχόλια τόσο των πολιτικών όσο και των πολιτών της Θεσσαλονίκης.



Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, υποστηρίζει μιλώντας στη Voria.gr ότι «η συγκεκριμένη, κυριολεκτικά υπερκομματική, υποψηφιότητα θα μπορέσει άνετα να "χτυπήσει" δυνατά τον Κ. Γκιουλέκα, η υποψηφιότητα του οποίου, σε περίπτωση που το σχέδιο ευδοκιμήσει, αυτομάτως θα φαίνεται απόλυτα κομματική».



Το συγκεκριμένο πρόσωπο, αν τελικά επιλεγεί από το ΠΑΣΟΚ, αναμένεται να έχει την υποστήριξη και του ΛΑΟΣ, καθώς και ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει εκφραστεί κατά καιρούς με θερμά λόγια για την προσωπικότητα και το έργο του στο χώρο της Δικαιοσύνης.



πηγή www.voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε τα σχόλια σας κόσμια