Bόμβα Μπέου: Με τον Πατέρα μιλούσα...

Ο Μπεός χαρακτήρισε τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναικού συλλέκτη κασσετών, προιόντων υποκλοπής


Ως "υποκλοπέα" χαρακτήρισε τον Νικόλα Πατέρα ο Αχιλλέας Μπέος, που έκανε τη δική του αντεπίθεση και τον κατακεραύνωσε, κατηγορώντας τόσο τον Αλέξη Κούγια, όσο και τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού. Τον δεύτερο μάλιστα τον χαρακτήρισε συλλέκτη κασετών, προιόντων υποκολπών. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου τονίζει ότι η φωνή είναι μεν δικιά του, αλλά τα όσα βγήκαν στη δημοσιότητα είναι προϊόν συρραφής. Ακόμη ζητά από τον εισαγγελέα να προχωρήσει σε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν αυτός μίλησε με τον διαιτητή Δαλούκα.


Ακόμη αποκάλεσε τον Αλέξη Κούγια "συνεργό" του Πατέρα και αποκάλυψε ότι έχει δώσει ήδη εντολή να τους κατατεθούν μηνήσεις. Αναλυτικά:


"Σήμερα βρισκόμαστε εδώ κι αντί να εκθειαστεί η υγιή ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και να λάβουμε συγχαρητήρια, ασχολούμαστε με μια στημένη υπόθεση που προέρχεται από έναν άνθρωπο που δυστυχώς για ένα μεγάλο διάστημα ήταν προσωπικός μου φίλος. Σκοπός του ήταν να σταματήσει και να στιγματίσει εμένα προσωπικά, γιατί ήμουν η αιτία να απομυθοποιηθεί μετά τη ρήξη που είχαμε στη συνεδρίαση της Superleague της 17 Δεκεμβρίου και τα γεγονότα που ακολούθησαν, τη νίκη δηλαδή του Ολυμπιακού Βόλου και την αποχώρηση του μια για πάντα από το ποδόσφαιρο. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Νίκο Πατέρα. Διαβάστε τη συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε τα σχόλια σας κόσμια