Ο μπουζουκοΛουκάς στη Eurovision με μαϊμού ζεμπεκικοράπ

Έχει βαρέσει διάλυση στη ΝΕΤ.Είναι φανερό.
Η πτώχευση έχει επηρεάσει και τους εγκεφάλους της ΝΕΤ.
Θα μας εκπροσωπήσει το χειρότερο από τα τραγούδια,στη Eurovision 2011.



Ο κύπριος μπουζουκόβιος Λούκας με τη συνδρομή αυτών που τον υποστηρίζουν βγήκε πρώτος και έτσι στη Γερμανία θα γίνουμε για ακόμα μια φορά ρεζίλι των σκυλιών με αυτό το κακό τραγούδι που περισσότερο θυμίζει τσίρκο εν αταξία περισσότερο παρά μια αξιόλογη εκπροσώπηση της χώρας μας στο σουριελο-διαγωνισμό της Eurovision.
Τελικά σε αυτή τη χώρα δεν πρυτανεύει η σταθερότητα αλλά η οπισθοδρόμιση.Ποιός μιλάει τώρα για ανάπτυξη ;
Ξεφτίλες είμαστε,ας το παραδεχτούμε επιτέλους.
Ότι πιο βλάχικο,ότι πιο ξεπερασμένο και ότι πιο οπισθοδρομικό στέλνουν αυτοί που θέλουν,μια ελληνική εκπροσώπηση.
Δεν τους άρεσε η Ponte ;
Δεν τους άρεσαν κάποιες άλλες κοπέλες που τουλάχιστον θα μας εκροσωπούσαν επάξια με ευρωπαϊκά μουσικά ακούσματα αλλά ήθελαν πάλι το σκοταδισμό ,τη κακομοιριά και όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που μας έχουν χαντακώσει εδώ και δεκαετίες και που περικλείονται μέσα σε αυτό το ξεπεσμένο μπουζουκοτράγουδο που μάλλον ήταν κατάλληλο για μπουζουκοκατάστημα της παραλιακής εν μέσω Θέρους και μάλιστα με θέαμα τσίρκο πάνω σε τραπέζι όχι τόσο από το τσιρκο-μπαλέτο του βλαχολεβαντίνικου μπουζουκοράπ ελληνοκυπριακής σύνθεσης group αλλά από συνοδεία χιμπατζήδων εν χορό μετά μεγενθυμένου τσακίρ κεφιού άνευ λόγου και ουσίας.
Έτσι το χαρακτηρίζω και συγχωρέστε με αν δεν συμφωνείτε μερικοί με την άποψη μου.
Ήταν μακράν το χειρότερο τραγούδι της εικοσαετίας 1991-2011 στην Ελλάδα και να που η ΝΕΤ με τις διασκογραφικές και τα υποτιθέμενα Sms και τηλέφωνα των αδαών Ελλήνων κοιμισμένων πολιτών εν μέσω καναπέδων που ψήφισαν αυτό το μουσικό έκτρωμα, που πολύ απλά δεν είναι ούτε ζεμπέκικο ούτε ραπ αλλά ούτε οι ίδιοι οι εκτελεστές του μουσικού αυτού άσματος ,δεν ξέρουν τι ακριβώς είναι.
Καλύτερα να μην λαμβάναμε μέρος, εφέτος στον διαγωνισμό, από το να στέλνουμε τέτοιες μουσικές αρλούμπες και ανοησίες για να γινόμαστε περίγελος περισσότερο από όσο έχουμε γίνει στο εξωτερικό.
Προσωπικά ήθελα την Nikki Ponte να βγει πρώτη αλλά φαίνεται ότι μερικοί θέλουν τελικά την Ελλάδα να εξακολουθεί να ζει στο σκοτάδι.
Είναι ντροπή ,δεν υπάρχει άλλη λέξη για να περιγράψει αυτό που είδα σήμερα στη ΝΕΤ με θεατές κάτι ατημέλητους πολίτες - προφανώς φίλους,γνωστούς,συγγενείς και εργαζόμενους στη ΝΕΤ- που νόμιζαν ότι είχαν πάει για σουβλάκια στη Πλάκα ,με μία "άοσμη" και "άνοστη" κυρία αλλά εντελώς ακατάλληλη για παρουσιάστρια και της οποίας τα αγγλικά τα μιλάει το ανιψάκι μου που είναι 6 ετών και μάλιστα με καλύτερη προφορά,με πολλά λάθη και κομπιάσματα καθώς και όλο το στημένο σκηνικό.
Είπαμε ότι πτωχεύσαμε ρε παιδιά αλλά όχι άλλο κάρβουνο και όχι άλλη σαβούρα επιτέλους.
Ας μην πάμε στη Eurovision για 1-2 χρονιές εφόσον δεν θέλετε να πηγαίνουν οι καλύτεροι όπως για εφέτος ήταν μακράν όλων των διαγωνιζομένων η Nikki Ponte την ίδια στιγμή που θέλετε να προωθείτε όλους τους Κύπριους,τους μπουζουκοτραγουδιστές και γενικώς την ξεπερασμένη ελληνική υποκουλτούρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε τα σχόλια σας κόσμια