Κρίσιμο 48ωρο για τη μετεγγραφή Μπεν Αρφά

Κρίσιμο είναι το επόμενο 48ωρο για τη μετεγγραφή του Χατέμ Μπεν Αρφά στον Ολυμπιακό. Ο 22χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός φέρεται να βλέπει πλέον θετικά τη μετακόμιση του στον Πειραιά και το «μπαλάκι» έχει πέσει στη Μαρσέιγ.

Μέχρι στιγμής ο σύλλογος της Μασσαλίας δεν έχει αποφασίσει αν παραχωρεί τον ποδοσφαιριστή, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως προβάλλει την απαίτηση να εισπράξει το 50% από τα 8-9 εκατ. ευρώ που κοστολογεί τον Μπεν Αρφά μέσα σε ένα χρόνο. Κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που προτείνουν διαφορετικό διακανονισμό.

Πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έτοιμη εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που «ναυαγήσει» η μετεγγραφή του Μπεν Αρφά. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται σε ευρωπαϊκή ομάδα, χωρίς ωστόσο να διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο.

Την ίδια ώρα η «Εκίπ» υποστηρίζει πως ο Ολυμπιακός είναι ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ολιβιέ Καπό. Ο 29χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός μπορεί να παίξει τόσο στην αριστερή πλευρά της επίθεσης όσο και στη δεξιά και δεν υπολογίζεται από τη Γουίγκαν, αφού οι Άγγλοι είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν ακόμη και δανεικό, καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε τα σχόλια σας κόσμια