ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΚΟΚΚΑΛΗ

http://www.parapolitika.gr/files/images/KOKKALHS.jpg

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο με κωδικό όνομα... «ενότητα» στον Ολυμπιακό, με τον Σωκράτη Κόκκαλη να πραγματοποιεί μία σειρά συναντήσεων, ώστε να επαναφέρει την ηρεμία στο Λιμάνι αλλά και να συσπειρώσεις τις δυνάμεις των πειραιωτών. Μία μέρα λοιπόν, μετά την κοπή της πίτας και το μήνυμα ενότητας που πέρασε σε παίκτες και διοίκηση, το Σάββατο ήταν η σειρά των φιλάθλων.

Ο Κόκκαλης συναντήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου με τους οργανωμένους της «Θύρας 7» στο Καραϊσκάκη, περνώντας και σε αυτούς το σύνθημα που μία μέρα νωρίτερα είχε κάνει στις εγκαταστάσεις στο Ρέντη με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Είναι αλήθεια πως η στάση του κόσμου στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όπου ο ισχυρός άνδρας των πειραιωτών δεν ξέφυγε από τα υβριστικά συνθήματα του κόσμου, στεναχώρησε και συνάμα προβλημάτισε τον Κόκκαλη και για αυτό επεδίωξε την συνάντηση με τους οργανωμένους.

Για να ξεφύγει ο Ολυμπιακός από την δύσκολη κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει το τελευταίο διάστημα, χρειάζεται την στήριξη και την συμπαράσταση όλων των μελών της ερυθρόλευκης οικογένειας. Αυτό ακριβώς διεμήνυσε ο Κόκκαλης στους φιλάθλους, που με την σειρά τους συμφώνησαν και του τόνισαν που θα σταθούν στο πλευρό της ομάδας.

«Η ομάδα συνεχίζει έτσι όπως είναι έως το καλοκαίρι. Όλοι ενωμένοι θα είμαστε. Δεν αφήνουμε το πρωτάθλημα και θα το κυνηγήσουμε έως το τέλος», φέρεται να τους τόνισε ο Κόκκαλης, που δεν φαίνεται διατεθειμένος να παρατήσει την διεκδίκηση του πρωταθλήματος έντεκα αγωνιστικές πριν το τέλος. Εστω και αν το -8 φαντάζει δύσκολο να αντιστραφεί.

Και η Σάντερλαντ για Τοροσίδη

Δεν είναι μόνο η Λίβερπουλ, που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βασίλη Τοροσίδη. Οι πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν πως ο έλληνας διεθνής βρίσκεται στο στόχαστρο –και- της Σάντερλαντ.

Όπως τονίζεται σε Αγγλικά δημοσιεύματα, οι μαύρες γάτες έκαναν διερευνητικές κινήσεις για τον Τοροσίδη αλλά το ενδιαφέρον τους δεν μετουσιώθηκε σε πρόταση. Η ρήτρα που έχει βάλει ο Ολυμπιακός για τον 25χρονο αγγίζει τα 7 εκ. ευρώ, ενώ η Αγγλική ομάδα διέθετε 4 εκ. ευρώ για την απόκτησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε τα σχόλια σας κόσμια