Απέβαλε μετά από καβγά με την αδερφή της


Eχασε το έμβρυο που κυοφορούσε ύστερα από άγριο καβγά που είχε με την αδερφή της! Στο σκαμνί του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου θα καθίσει μία γυναίκα αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης στην έγκυο αδερφή της, η οποία απέβαλε...
Oλα άρχισαν στις 7 Οκτωβρίου του 2008, όταν η παθούσα που διένυε το δεύτερο μήνα της κύησής της επισκέφτηκε με τον γιο της την αδερφή της και τις κόρες της, που έμεναν στο διπλανό σπίτι.

Κάποια στιγμή το αγόρι τσακώθηκε με τις ξαδέρφες του, με αποτέλεσμα η κατηγορούμενη να ζητήσει εξηγήσεις από τον ανήλικο. Η έγκυος, που άκουσε την αδερφή της να επιπλήττει τον γιο της, της ζήτησε εξηγήσεις και τα πνεύματα δεν άργησαν να οξυνθούν.

Λόγο στο λόγο, οι δύο γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια και η κατηγορούμενη άρπαξε από τα μαλλιά την αδερφή της, την οποία έσυρε έξω και τη χτύπησε πάνω στη χαμηλή μεσοτοιχία που χώριζε τις δύο ιδιοκτησίες. Το επεισόδιο έληξε όταν προσέτρεξαν στο σημείο η τρίτη αδερφή των δύο γυναικών και ο σύζυγος της εγκύου. Αμέσως η τελευταία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου οι γιατροί διέγνωσαν μητρορραγία και της χορήγησαν φαρμακευτική αγωγή. Περίπου μία εβδομάδα μετά και ενώ η αιμορραγία δεν είχε σταματήσει, η γυναίκα ξαναμπήκε στο νοσοκομείο, όπου δύο μέρες αργότερα διαπιστώθηκε παλίνδρομος κύηση και υποβλήθηκε σε απόξεση.

Το Δικαστικό Συμβούλιο έκρινε ότι η κατηγορούμενη προκάλεσε στην παθούσα σωματική βλάβη με πρόθεση, η οποία είχε αποτέλεσμα την απώλεια του εμβρύου οκτώ μέρες μετά τον καβγά. Ωστόσο, από κανένα στοιχείο της δικογραφίας δεν προέκυψε δόλος από την πλευρά της κατηγορουμένης να βλάψει το έμβρυο, αφού δεν γνώριζε ότι η παθούσα βρισκόταν στο δεύτερο μήνα κυήσεως, κάτι το οποίο έμαθε κατά τη διάρκεια του καβγά από τον γαμπρό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε τα σχόλια σας κόσμια