Προϊόν παράνομης παρακολούθησης το γεμάτο μυστικά CD του Χριστοφοράκου



Από http://www.kentri.gr
Όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Klaus Ott στη Sϋddeutsche Zeitung, το CD με το περιεχόμενο του οποίου υποτίθεται ότι ο Χριστοφοράκος έχει στο τσεπάκι το ελληνικό πολιτικό σύστημα, δεν είναι δικό του.
Περιέχει εκμυστηρεύσεις του προς τους δικηγόρους του, που υπεκλάπησαν με κοριούς που είχαν τοποθετηθεί στο κρησφύγετο του στο Rosenheim της Βαυαρίας.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, η ιστορία με το CD αρχίζει από τη στιγμή που έφθασε στην Εισαγγελία του Μονάχου το Ευρωπαϊκό ένταλμα για σύλληψη έκδοσή του στην Ελλάδα...

Οι Γερμανοί συνήγοροί του, προκειμένου να αποτρέψουν τη σύλληψη του πελάτη τους αναζητούσαν ένα ασφαλές καταφύγιο που τελικά το βρήκαν στο Rosenheim σε ένα φίλο τους ιδιοκτήτη μπυραρίας.
Εκεί ο Χριστοφοράκος δεχόταν πολύ συχνές επισκέψεις των συνηγόρων του. Προφανώς ο εστιάτορας δεν γνώριζε ότι ο Έλληνας ήταν καταζητούμενος από την αστυνομία και όταν το έμαθε έμεινε κατάπληκτος.
Τότε του μπήκε η ιδέα και σε συνεργασία με ένα έμπορο φίλο με καταδίκες στην πλάτη του, να καταγράψουν τις συνομιλίες του Έλληνα με τους συνηγόρους του. Όπως προέκυψε από τις αστυνομικές έρευνες, σε συνεργασία με έναν Ντέντεκτιβ, άρχισε η καταγραφή και έτσι προέκυψε το περιβόητο CD. Στη συνέχεια ο εστιάτορας ενημέρωσε με SMS τον συνεργάτη του τον έμπορο για το περιεχόμενο της καταγραφής. Αυτό είναι μια «ωρολογιακή βόμβα» αφού περιέχει λεπτομερή στοιχεία μιας δεκαετίας.
Δύο ημέρες αφού είχε ολοκληρωθεί το μυστική παρακολούθηση, ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας έκαναν ντου στο κρησφύγετο του Έλληνα καταζητούμενου. Ο εστιάτορας, μέσω τρίτου, είχε ενημερώσει τις αρχές.
Στο κρησφύγετο, εκτός από τον Χριστοφοράκο, η αστυνομία ανακάλυψε και ίχνη της παρακολούθησης. Στη συνέχεια πραγματοποίησε κατ΄ οίκον έρευνες στα σπίτια, του εστιάτορα, του εμπόρου φίλου του και του ντέντεκτιβ, όπου βρήκε και κατέσχεσε το CD και πολλά αντίγραφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε τα σχόλια σας κόσμια