Ρούλα Κορομηλά: Θρίλερ με το συμβόλαιο της


Ενα βήμα πριν από την πόρτα της εξόδου η Ρούλα από τον Αlpha; Πολύ καλά πληροφορημένες πηγές μιλούν ήδη για τις τελευταίες σελίδες ενός ημερολογίου που σημειώνει η απόλυτη star της ελληνικής τηλεόρασης Ρούλα Κορομηλά με την έλευσή της στο κανάλι αρκετά χρόνια πριν...


Τα σημάδια φανερώνουν το πλήρωμα του χρόνου μιας συνεργασίας. Μιας συνεργασίας που αν αποτυπωνόταν στο πρόσωπο ενός ανθρώπου θα διαγράφονταν αρκετές ρυτίδες! Μια συνεργασία που πέρασε διά πυρός και σιδήρου. Και ίσως περισσότερο να κούρασε τη Ρούλα Κορομηλά, όσες προσπάθειες και να έκανε όλο αυτό το διάστημα. Με την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του Alpha και την έλευση των Γερμανών επενδυτών η Ρούλα έπρεπε να ξαναδώσει εξετάσεις. Να αποδείξει ποια είναι. Αν και οι διοικούντες προσπάθησαν να ενημερωθούν για πρόσωπα και πράγματα, εντούτοις θέλησαν να επιβάλουν τους δικούς τους κανόνες, την τεχνογνωσία ενός νέου μοντέλου προγράμματος.

Η Ρούλα Κορομηλά, ως σύμβουλος προγράμματος, προσπάθησε να μπει στη νέα λογική προσφέροντας, από την πλευρά της, σημαντική στήριξη. Αλλωστε ήταν η μόνη (μετά τη διακοπή της συνεργασίας του καναλιού με την Αλκηστη Μαραγκουδάκη) που γνώριζε όσο κανείς άλλος την ελληνική αγορά. Το συμβόλαιο της Ρούλας Κορομηλά λήγει στα τέλη Φεβρουαρίου. Το γεγονός ότι η διοίκηση του καναλιού δεν έχει διαπραγματευθεί ακόμη την ανανέωσή του πυροδοτεί μια τεταμένη ατμόσφαιρα και την εύλογη ανησυχία της παρουσιάστριας.

Παρ' όλο που εκείνη έφερε σε επαφή με το κανάλι της Κάντζας και «υπέγραψαν» για το «Greek Idol» τους Νίκο Καρβέλα και Γιάννη Κότσιρα, η απρόβλεπτη εξέλιξη με την παραίτησή τους φαίνεται ότι έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τη δημοφιλή παρουσιάστρια και σύμβουλο προγράμματος. Το παραπάνω, σε συνδυασμό με το ότι από τις αρχές του έτους δεν βρίσκεται πλέον στο κοντρόλ των εκπομπών «Κους κους» και «Δέστε τους», όπως συνήθιζε, οδηγεί πολλούς σε δυσάρεστους συνειρμούς! Η Ρούλα Κορομηλά τα τελευταία χρόνια είχε την απόλυτη επίβλεψη των δύο εκπομπών. Συμμετείχε στις συσκέψεις, σχολίαζε και έκανε παρατηρήσεις από το κοντρόλ στο αφτί των παρουσιαστών. Εκείνη είχε τον τελευταίο λόγο για το ύφος και το στιλ των εκπομπών.

Βέβαια, όλα τα νέα concept του σταθμού, που έχουν να κάνουν ως επί το πλείστον με τη βραδινή ζώνη, είναι προτάσεις της νέας διοίκησης που η αλήθεια είναι ότι έχει βγει ασπροπρόσωπη. Οι τηλεθεάσεις στα ριάλιτι -κυρίως- που επέβαλαν οι Γερμανοί τους δικαίωσαν πλήρως! Κάτι που κάνει βουβή την όποια διαμαρτυρία των παλαιοτέρων. Ακόμη και των πιο σκληροπυρηνικών (βλέπε Λάκης Λαζόπουλος). Η φιλική σχέση της Ρούλας Κορομηλά με τον άλλοτε απόλυτα κυρίαρχο του καναλιού και πρόεδρο Δημήτρη Κοντομηνά ίσως φρενάρει τις όποιες άμεσες αποφάσεις, κάτι που εύχονται στο κανάλι της Κάντζας οι παλαιότεροι... Ο κ. Κοντομηνάς τη στηρίζει απόλυτα, το ίδιο και ο Λάκης Λαζόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε τα σχόλια σας κόσμια