Δύσκολες ώρες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο


Η καινούργια χρονιά αποδεικνύεται εξίσου δύσκολη με το 2009, με τον πρώην παρουσιαστή να βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με τον μεγαλύτερο φόβο του… να χάσει το σπίτι του στην Κηφισιά.



Την Τρίτη η πολυτελής μεζονέτα του Ανδρέα βγαίνει σε πλειστηριασμό με τιμή εκκίνησης τα 465.000 ευρώ, ποσό που σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο πρώην παρουσιαστής δεν έχει για να μπορέσει να εξασφαλίσει το σπίτι του.



Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αν και όλα έδειχναν ότι προς το παρόν είχε γλιτώσει από την πίεση των τραπεζών, χάρη και στη στήριξη του κουμπάρου του Δ. Κοντομηνά, τώρα κινδυνεύει να βρεθεί στο δρόμο και μάλιστα σε μια περίοδο αρκετά δύσκολη τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική του ζωή.



Η αρχή του τέλους ήταν όταν αποφάσισε να επενδύσει ένα σεβαστό ποσό, αγοράζοντας ένα μεγάλο ποσοστό στα στούντιο «Τσιλιγιάννης», υπολογίζοντας ότι αρκετές παραγωγές του ALPHA θα φιλοξενούνταν εκεί. Για κακή του τύχη όμως το κανάλι της Κάντζας πέρασε στα χέρια των Γερμανών και οι ελπίδες του δεν επιβεβαιώθηκαν.



Μετά από αυτό το επαγγελματικό ναυάγιο, ήρθε η κρίση στο γάμο του και ο χωρισμός, ενώ ο θάνατος της πρώην συζύγου του και μητέρας του γιου του Σέργιου, Μαρίας Δημητριάδη ήρθαν να σπρώξουν τον Ανδρέα Μικρούτσικο πιο βαθειά στο αδιέξοδό του.



Φίλοι του υποστηρίζουν ότι ο Ανδρέας βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του και ζει όλο αυτό το διάστημα στιγμές περισυλλογής, προσπαθώντας να σταθεί δυνατός και σ’ αυτή τη δοκιμασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε τα σχόλια σας κόσμια