Συζυγοκτόνος της Φιλοθέης: «Ντρέπομαι»

http://www.trikalanews.gr/images/news/125017788492_lrg.jpg

«Δεν με τιμά καθόλου
αυτό που έκανα» δήλωσε χθες ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ο Ιωάννης Κατσιλάμπρος, ο οποίος κατηγορείται ότι τον Σεπτέμβριο του 2008 σκότωσε τη σύζυγό του Παναγιώτα Μαζαράκη και στη συνέχεια έθαψε το πτώμα της σε πάρκο απέναντι από το σπίτι τους στη Φιλοθέη.

Ο κατηγορούμενος παρενέβη στη διαδικασία όταν κατέθετε η κυρία Βάλια Καλιγένη , η οποία κρατούσε τα παιδιά του ζευγαριού. Συγκεκριμένα, όταν οι συνήγοροι ρώτησαν την κυρία Καλιγένη αν τα σκυλιά βρίσκονταν εκτός σπιτιού τη στιγμή της μεταφοράς του πτώματος στο πάρκο, ο κατηγορούμενος είπε: «Ντρέπομαι που αντικρίζω τη μάρτυρα. Δεν με τιμά καθόλου αυτό που έκανα. Την ώρα εκείνη ήθελα να κάνω τις βρωμοδουλειές μου ήρεμα, χωρίς να με ενοχλεί κανένας. Ανοιξα την πόρτα και άφησα τα σκυλιά να φύγουν. Ποιος θα είχε τον νου του στους σκύλους,όταν κρατάει στα χέρια του ένα πτώμα; Εγώ έπρεπε να σκεφτώ τι θα το κάνω».

Εκείνη τη στιγμή η μητέρα και συγγενείς του θύματος φώναξαν στον κατηγορούμενο «κτήνος!» και «δολοφόνε!». Τότε η πρόεδρος απηύθυνε έκκληση προς όλους για ηρεμία, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε τα σχόλια σας κόσμια