Νεκρός εντοπίστηκε ο Αστυνομικός Διεθυντής Ζακύνθου

Νεκρός εντοπίστηκε στις 13.30 στη παραλία Μπανάνα στα Βασιλικά Ζακύνθου ο Αστυνομικός Διευθυντής Ζακύνθου Βασίλειος Πατσούρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 51χρονος αξιωματικός φορώντας πολιτικά ρούχα σήμερα το πρωί πήγε κανονικά στο γραφείο του και συνομίλησε με τους συνεργάτες του. Περίπου στις 9.30 το πρωί ανέφερε στους συναδέλφους του ότι τις τελευταίες ημέρες έχει κάποιες ενοχλήσεις στα οστά και θα έφευγε για να πάει να τον εξετάσει ορθοπαιδικός.

Περίπου 20 λεπτά αργότερα αστυνομικοί τον εντόπισαν να κινείται πεζός προς τη περιοχή Βασιλικά. Η τελευταία φορά που συνομίλησε με αξιωματικό της ΕΛ. ΑΣ ήταν στις 11 το πρωί. Αρχικά ο αστυνομικός επιχείρησε να βρει τον 51χρονο μέσω του υπηρεσιακού του κινητού τηλεφώνου και επειδή δεν τον έβρισκε τον κάλεσε στο προσωπικό οπότε ο Πατσούρης απάντησε και ο αξιωματικός του ανέφερε πως τον ζητούσε ο Εισαγγελέας Ζακύνθου για να τον ενημερώσει για τρέχοντα ζητήματα. Ο Αστυνομικός Διευθυντής του απάντησε «έρχομαι» και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του.

Στις 13.30 περίοικοι αντιλήφθηκαν στη παραλία να επιπλέει στη θάλασσα ένα πτώμα άντρα και αμέσως ενημέρωσαν το Λιμενικό. Οι άντρες του Λιμενικού το ανέσυραν προς τη παραλία και παράλληλα ειδοποιήθηκαν αστυνομικοί οι οποίοι έκπληκτοι αντίκρυσαν νεκρό τον 51χρονο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως φέρει τραύμα στη δεξιά πλευρά του κεφαλιού πιθανόν απο σφαίρα ωστόσο αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή για να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια αν και οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών κάνουν λόγο για το πρώτο ενδεχόμενο. Επίσης δεν άφησε πίσω του κάποιο σημείωμα που να εξηγεί για ποιο λόγο έθεσε τέλος στη ζωή του.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. με τους οποίους συνεργάστηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και σε άλλες υπηρεσίες αλλά και στη Ζάκυνθο όπου βρισκόταν τον τελευταίο χρόνο μιλάνε για έναν εξαιρετικό συνάδελφο που δεν είχε δώσει ποτέ αφορμή για αρνητικά σχόλια και για έναν άνθρωπο που είχε «παντρευτεί» την αστυνομία και που βρισκόταν στο γραφείο του καθημερινά απο το πρωί έως το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε τα σχόλια σας κόσμια