Σε αποτοξίνωση από το σεξ ο Τάιγκερ Γουντς




Ιατρική βοήθεια για το "πρόβλημά" του, ζήτησε, σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο άσσος του γκολφ που τον τελευταίο καιρό έχει δει την προσωπική του ζωή δημοσιευμένη... παντού.

Συγκεκριμένα, εισήχθη σε κλινική σεξουαλικής αναμόρφωσης στο Χάτισμπουργκ όπου δέχεται θεραπεία για τον εθισμό του στο σεξ. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί WJTV και WJTV μετέδωσαν, χωρίς όμως να αποκαλύψουν τις πηγές τους, ότι ο Τάιγκερ Γουντς (Tiger Woods) βρίσκεται στο "Pine Grove Behavioral Health and Addiction Services Center" όπου η ασφάλεια είναι υπερβολικά "σφιχτή".
Επίσης, ο Μπενουά Ντενιζέ-Λίουις (Benoit Denizet-Lewis), συγγραφέας βιβλίου για τον εθισμό στο σεξ, έγραψε σε ένα blog, ότι ο Γουντς νοσηλεύεται στο ίδιο ίδρυμα όπου είχε περάσει αρκετό χρόνο και ο ίδιος συλλέγοντας πληροφορίες για παθολογικές σεξουαλικές συμπεριφορές.

Υπάλληλοι της κλινικής, πάντως, αρνήθηκαν να επιβεβαιώσουν το γεγονός στους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Ο ίδιος ο Γουντς παραδέχτηκε ότι απάτησε τη σύζυγό του Έλιν (Elin), ενώ περισσότερες από 12 γυναίκες υποστήριξαν ότι είχαν σχέσεις με τον κορυφαίο αθλητή του γκολφ σε όλο τον κόσμο. Το σκάνδαλο, που πήρε τεράστιες διαστάσεις κάνοντας τον Τάιγκερ να δηλώσει ότι παίρνει άδεια αορίστου χρόνου από τους αγώνες, ξέσπασε περίπου δύο μήνες πριν, όταν έπεσε με το αυτοκίνητό του επάνω σε πυροσβεστικό κρουνό και στη συνέχεια προσέκρουσε σε δέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε τα σχόλια σας κόσμια