ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ Ν.Δ.

ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ.

http://jimas.files.wordpress.com/2009/03/ntora_2.jpg



Μετά τις εθνικές εκλογές της 4η Οκτωβρίου ξεκινήσαμε ένα ζωντανό διάλογο στο dorabak.gr για να ακούσουμε τις απόψεις σας. Μέσα από αυτό το διάλογο συνδιαμορφώσαμε την πορεία προς την εκλογή προέδρου της Νέας Δημοκρατίας της 29 Νοεμβρίου. Η κατάθεση των δικών σας απόψεων για την πορεία και το μέλλον της μεγάλης αυτής παράταξης συνεχίζεται!



Σπύρος 17/1/2010
9:12:48

Αγαπητή Ντόρα... αργείς... Δεν υπάρχει κυβέρνηση, ούτε αντιπολίτευση...Το πεδίο είναι ελεύθερο.. Ανάστησέ μας!
ΒΑΣΙΛΗΣ 16/1/2010
1:12:48
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΥΧΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛ.ΑΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ.ΠΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΥΓΑΜΕ ΠΟΤΕ,ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.
Νατάσα 16/1/2010
1:06:31
Ντόρα, σε περιμένουμε να δώσεις και πάλι δυναμικό παρόν !! Μας έχει λείψει η παρουσία σου στα ΜΜΕ, ο λόγος σου (αντιπολιτευτικός τε και μή) και οι απόψεις σου. Όταν σε βλέπαμε, ξέραμε οτι τα πράγματα είναι σαφή, οι θέσεις συγεκριμένες, χωρίς πολλά πολλά...σταράτες κουβέντες και ξεκάθαρες !! Μέχρι στιγμής τα δείγματα γραφής της νέας ηγεσίας δε μας έχουν πείσει για τις αγαθές προθέσεις τους...Η χώρα βρίσκεται σε μια δίνη γεγονότων, υποβαθμίσεων, τρομοκρατικών και φορολογικών επιθέσεων και μέσα σε όλο αυτο το αλαλούμ, η ΝΔ είναι σχεδόν άφαντη...Δε μας έχουν πείσει οτι ξέρουν ακριβώς τί κάνουν, είναι όλα λίγο...φλού αρτιστικ !! :0)Οι φιλοι και οπαδοί σου έιμαστε εδώ για να ενώσουμε τις φωνές μας με τη δική σου !! Δε θα αφήσουμε κανένεν να κάνει τη ΝΔ τσιφλίκι του και να σε βάλει στο περιθώριο...είμαστε εδώ και μη ξεχνάς..είμαστε πολλοί !!! Πολλους χαιρετισμούς απο τις Βρυξέλλες !!Σε περιμένουμε και εμείς εδω, μή μας ξεχνάς !!!
Γιάννης Δ. 14/1/2010
9:56:02
Η κυρία Μπακογιάννη δεν είναι δεκανίκι να στηρίζει τον καθένα.Είδαμε που στήριξε και την προηγούμενη κυβέρνηση πως ανταμείφθηκε.Ο κ. Σαμαράς να τα βγάλει πέρα μόνος του. Μακάρι να χάνει, ακόμα και από το Π.Α.Σ.Ο.Κ. για να φύγει από αρχηγός! Η Ντόρα είναι η μόνη αρχηγός που μπορεί να φέρει τη Ν.Δ. στην κυβέρνηση και θα το δείτε! Εγώ πάντως εαν τον στήριζε ποτέ,θα έχανα κάθε ιδέα για τη Ντόρα μας και την οικογένεια Μητσοτάκη. Μην ξεχνάμε το παρελθόν! Και επίσης όχι τώρα που τα βρίσκετε σκούρα να θυμάστε τη Ντόρα μας! Όλοι εμείς περιμένουμε να δούμε η επίλογη σαςπου ψηφίσατε κ. Σαμαρά που θα πάει το κόμμα!
ΓΙΑΝΝΑ 12/1/2010
5:18:14
Σχεδόν ενάμισυ μήνα μετά τις εσωκομματικές εκλογές και ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί τα ακριβή αποτελέσματα ανά νομό, πόλη, χωριό και εκλογικό τμήμα. Επίσης θα μας ενημερώσει κανείς πόσοι και ποιο ψήφισαν δύο ή και περισσότερες φορές, ιδιαίτερα στην επαρχία; Έχει γίνει έλεγχος; Θα γίνει; Θα εντοπιστούν οι δεκάδες που διπλοφήφισαν ή πολυψήφισαν; Θα διαγραφούν από τον κατάλογο των μελών; Θα παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη; Η όλη αυτή η παρωδία θα καλυφθεί γιατί όλοι αυτοί κατά τύχη ήταν υποστηρικτές του κ. Σαμαρά; Σε ποιο άλλο σοβαρό ευρωπαικό κόμμα θα συνέβαιναν αυτά; Θα μας ενημερώσει κανείς;Επιπλέον ο κύριος Ζαγορίτης και όλη η παρέα που μετέτρεψαν τη Ρηγίλλης σε τηλεφωνικό κέντρο προώθησης της υποψηφιότητας Σαμαρά, αν είναι δυνατόν, θα καταγγελθεί θα λογοδοτήσει; Και όλη η παρεούλα του Μαξίμου που παρέσυρε το αστέρι του Βορρά κ. Καραμανλή (που μόνο αστέρι δεν είναι και βέβαια ούτε του Βορρά που ακούστηκε Μακεδόνας και Θεσσαλονικιός υποτίθεται να είναι Παναθηναικάκιας) σε όλη τη κυβερνητική τραγωδία και κυρίως στην υπόθεση του Βατοπαιδίου και που τα έδωσε όλα για να εκλεγεί οΣαμαράς πότε θα καταγγελθούν και πότε θα εκδιωχθούν ως βασικοί πρωταίτιοι της ήττας;Θα καταγγείλει επιτέλους κανείς όλη αυτή τη συνομωσία αυτής της άθλιας συμμορίας.Ντόρα να ξέρεις δεν είσαι μόνη σου σαγαπάμε και για εμάς εσύ είσαι Η ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΡΧΗΓΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε τα σχόλια σας κόσμια