Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΖΙΚΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Οπως ήταν αναμενόμενο το γύρο του κόσμου έκανε η είδηση της απομάκρυνσης του Ζίκο από τον Ολυμπιακό. Το αμερικάνικο ESPN αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης έχασε την υπομονή του με τον βραζιλιάνο τεχνικό, ενώ η ιστοσελίδα της L' Equipe αναφέρει ότι ο Ζίκο έμεινε μόλις τέσσερις μήνες στον ερυθρόλευκο πάγκο.

«Ο Ολυμπιακός απέλυσε τον Ζίκο ύστερα από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων. Ο 56χρονος βραζιλιάνος θρύλος έμεινε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης μόνο για τέσσερις μήνες, έχοντας αντικαταστήσει τον Τιμούρ Κετσπάγια στις 16 Σεπτεμβρίου. Όμως, ο πρόεδρος του συλλόγου, Σωκράτης Κόκκαλης έχασε την υπομονή του με τον πρώην τεχνικό της Φενερμπαχτσέ» τονίζει χαρακτηριστικά το ESPN, ενώ η ιστοσελίδα της L' Equipe υπογραμμίζει:

«Ο Ολυμπιακός, τον οποίο θα αντιμετωπίσει η Μπορντό για το Champions League, ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Ζίκο. Ο πρώην διεθνής βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αντικατέστηκε τον Κετσπάγια στις 16 Σεπτεμβρίου και κάθισε μόλις 4 μήνες στον πάγκο του Ολυμπιακού. Μετά την ισοπαλία με την Καβάλα ο Ολυμπιακός υπολείπεται 7 βαθμών του Παναθηναϊκού που προηγείται στο πρωτάθλημα. Οι Μπάντοβιτς και Νινιάδης θα αναλάβουν προσωρινά τα ηνία της ομάδας».

Το Associated Press αναφέρει: «Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός απέλυσε τον Βραζιλιάνο προπονητή Ζίκο, μετά από άσχημα αποτελέσματα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δύο σερί ήττες και μια ισοπαλία στην Καβάλα βοήθησαν τον αντίπαλο Παναθηναϊκό να διευρύνει τη διαφορά τους στους εφτά βαθμούς».

Το Reuters γράφει ότι ο Ολυμπιακός απέλυσε τον βραζιλιάνο προπονητή Ζίκο και υπογραμμίζει το σερί αρνητικών αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε τα σχόλια σας κόσμια