Περνάνε για πλάκα

http://www.recordman.gr/images/ksenodoxia/mpasket%20stefani.jpg
Ο Παναθηναϊκός κληρώθηκε με τις Μπαρτσελόνα, Παρτιζάν και Μαρούσι ενώ ο Ολυμπιακός βρέθηκε στο ίδιο γκρουπ με Κάχα Λαμποράλ, Χίμκι και Τσιμπόνα. Ο όμιλος του «τριφυλλιού» και του Αμαρουσίου θα διασταυρωθεί με αυτόν των Ρεάλ, Σιένα, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Εφές Πίλσεν ενώ αυτός των «ερυθρολεύκων» με εκείνον των ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μάλαγα, Ζαλγκίρις και Πρόκομ.

Ο όμιλος του πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκού και του Αμαρουσίου θα ανταμώσει με τον έκτο όμιλο της Ρεάλ και της Σιένα που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τερματίσουν στην πρώτη δυάδα του έκτου ομίλου. Αυτός του Ολυμπιακού με εκείνον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Μάλαγα που είναι τα φαβορί για να βρεθούν στην πρώτη δυάδα.

Στα πλέι-οφ το σύστημα παραμένει το ίδιο. Το εισιτήριο για το φάιναλ-φορ παίρνει η ομάδα που θα πάρει τρεις νίκες σε μια σειρά που μπορεί να φτάσει μέχρι τα πέντε παιχνίδια με την εξής σειρά: δύο ματς στην έδρα της ομάδας με το πλεονέκτημα έδρας (1ος στον όμιλο), δύο στην έδρα της ομάδας με το μειονέκτημα (αν χρειαστούν), ενώ το τελευταίο -αν χρειαστεί φυσικά- θα γίνει στην έδρα της ομάδας με το πλεονέκτημα. Έτσι θα προκύψουν οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στο φάιναλ-φορ.

Πέμπτο γκρουπ

1. Μπαρτσελόνα
2. Παναθηναϊκός
3. Παρτιζάν
4. Μαρούσι

Έκτο γκρουπ
1. Ρεάλ Μαδρίτης
2. Σιένα
3. Μακάμπι Τελ Αβίβ
4. Εφές Πίλσεν

Έβδομο γκρουπ

1. ΤΣΣΚΑ Μόσχας
2. Μάλαγα
3. Ζαλγκίρις
4. Πρόκομ

Όγδοο γκρουπ

1. Ολυμπιακός
2. Κάχα Λαμπροράλ
3. Χίμκι
4. Τσιμπόνα

Οι αγώνες του TOP-16 θα αρχίσουν στις 27 του μήνα και θα ολοκληρωθούν στις 11 Μαρτίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε τα σχόλια σας κόσμια