Καταπέλτης ο Σάββας!


"Χείμαρρος" ο Σάββας Θεοδωρίδης "ξεγύμνωσε" τις "πράσινες" μεθοδεύσεις της Σούπερ Λίγκα.

Ο αντιπρόεδρος των ερυθρολεύκων, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, στάθηκε στην παρατυπία που συγκαλείται στην Σούπερ Λίγκα, με τον Παναθηναϊκό να έχει βρεθεί με δύο εκπροσώπους!

"Στην Σούπερ Λίγκα έχει συμφωνηθεί να υπάρχουν 16 ισότιμα μέλη από τις ισάριθμες ομάδες. Όμως, μετά την παραίτηση του Θανόπουλου και την εκλογή του Νικόλα Πατέρα στην προεδρία, και την μη παραίτηση του Αντώνη Αντωνιάδη από την λίγκα. Υπάρχει παρατυπία και θα πρέπει ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού να παραιτηθεί από την Λίγκα. Σίγουρα εδώ στην Ελλάδα θα έχουν βρει "παραθυράκια" για να το περάσουν, αλλά θα πρέπει κάποιος να το σταματήσει. Πώς ο Παναθηναϊκός πηγαίνει με δύο εκπροσώπους στην ΕΠΟ; Είναι θέμα ηθικής τάξεως. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει! Δεν τα ξέρουν αυτά ο κύριος Πατέρας και ο κύριος Πιλάβιος; Εγώ πρέπει να τους τα πω; Δεν τα ανέχομαι αυτά σαν Σάββας Θεοδωρίδης», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ.

Τελος εξέφρασε την αντίθεσή του με τις αποδοκιμασίες σε βάρος του Σωκράτη Κόκκαλη. «Έχουν γίνει παραλείψεις και φοβερά λάθη στον Ολυμπιακό. Μπορώ να γράψω σελίδες για όλα αυτά. Όμως εγώ πάντα σεβόμουν τους προέδρους της ομάδας. Αυτά που έγιναν την Κυριακή στο πρόσωπο του προέδρου μας, εγώ τα απαγορεύω. Πρέπει να υπάρχει διάλογος για να διορθώσουμε τα λάθη μας. Δεν είναι δυνατόν να γίνονται αυτά στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Το μόνο που λείπει είναι η ψυχολογία των παικτών. Δεν μπορεί όλοι αυτοί οι καταξιωμένοι παίκτες να εμφανίζουν αυτό το πρόσωπο. Πρέπει να ψάξουμε να δούμε τι φταίει και να επανορθώσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε τα σχόλια σας κόσμια