Συνελήφθησαν τρία άτομα για τη δολοφονία του Αντη Χατζηκωστή



Τρία άτομα συνελήφθησαν στην Κύπρο για τη δολοφονία του Αντη Χατζηκωστή, ενώ η Αστυνομία εκτιμά πως οι φερόμενοι ως δράστες εκτέλεσαν συμβόλαιο θανάτου και άρα στην υπόθεση υπάρχουν και ηθικοί αυτουργοί.

Σύμφωνα με τα Νέα, τα στοιχεία εναντίον τους προέκυψαν από την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων που έγιναν από 17 τηλέφωνα, τα οποία ανήκουν σε πέντε πρόσωπα, που εξασφάλισε με δικαστικό διάταγμα η Αστυνομία. Μεταξύ αυτών είναι και οι τηλεφωνικές συνδιαλέξεις του θύματος.

Οι τρεις ύποπτοι θεωρείται ότι διέπραξαν το έγκλημα. Οι δύο επέβαιναν στη μοτοσυκλέτα που θεάθηκε και καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας στον τόπο της δολοφονίας, εκ των οποίων ο ένας πυροβόλησε τον Αντη Χατζηκωστή. Ο τρίτος φέρεται να είναι ο άνθρωπος που οργάνωσε τη δολοφονία, παρακολουθούσε τις κινήσεις του θύματος και ειδοποίησε τους δύο δράστες.

Οι τρεις ύποπτοι κλήθηκαν στην ανάκριση και προέβαλαν άλλοθι. Αυτό που ελπίζει η Αστυνομία είναι ότι η αποκάλυψη των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων θα καταρρίψει το άλλοθί τους.

Παράλληλα, η Αστυνομία είναι βέβαιη ότι πίσω από τους τρεις υπόπτους κρύβονται ηθικοί αυτουργοί, δηλαδή ότι οι δράστες εκτέλεσαν ένα συμβόλαιο θανάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε τα σχόλια σας κόσμια