Καραγκούνης και Κατσουράνης έπαιξαν στο Ντα Λουζ μαζί με Ρονάλντο και Ζιντάν για την Αϊτή

Ο Καραγκούνης αμύνεται με αντίπαλο τον Ανρί σε έναν αγώνα που είχε εξ αρχής νικητή

Ως τιμή χαρακτήρισε τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα για την ενίσχυση της Αϊτής ο Γιώργος Καραγκούνης μιλώντας στον πορτογαλικό Τύπο. Χαρούμενος που βρέθηκε στο Ντα Λουζ δήλωσε παράλληλα ο Κώστας Κατσουράνης.

«Αποτελεί τιμή για εμάς η συμμετοχή σε έναν τόσο σπουδαίο αγώνα. Επιστρέψαμε προσωρινά στη Λισσαβόνα και αυτό μας χαροποιεί. Περάσαμε καλά χρόνια εδώ» τόνισε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, που καταχειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους της Μπενφίκα, όπως και ο Κατσουράνης, ο οποίος τόνισε με τη σειρά του:

«Διατηρώ ακόμη επαφές με ορισμένους από τους πρώην συμπαίκτες μου στην Μπενφίκα. Η παρουσία μας εδώ αποσκοπεί στην ενίσχυση των ανθρώπων της Αϊτής. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να τους βοηθήσουμε να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα. Η χώρα τους υπέστη τεράστια καταστροφή. Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην Πορτογαλία. Βρισκόμαστε εδώ για έναν πολύ σημαντικό σκοπό. Όσον αφορά την Μπενφίκα, περιμένω να κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Να σημειωθεί ότι στον αγώνα έλαβαν μέρος με τις ομάδεων των φίλων του Ρονάλντο και του Ζιντάν, ο Κακά, ο Φίγκο, ο Ντάβιτς, ο Ρουί Κόστα, ο Ανρί, ο Νούνο Γκόμες, Κλάιφερτ, Νέντβεντ και πολλοί άλλοι. Διαιτητής ήταν ο Πιερλουίτζι Κολίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε τα σχόλια σας κόσμια