Σενάρια πώλησης του “Όλντ Τράφορντ”

Μπορεί κανείς να φανταστεί τη Γιουνάιτεντ χωρίς το “Όλντ Τράφορντ”. Κανείς, εκτός από τους ιδιοκτήτες της! Οι αδελφοί Γκλέιζερ εμφανίστηκαν έτοιμοι να βγάλουν στο “σφυρί” το “Θέατρο των Ονείρων” ώστε να καλύψουν τα υπέρογκα χρέη του συλλόγου, που φτάνουν τα 700 εκατομμύρια στερλίνες. Τα 94 εκατομμύρια που εισέπραξε η ομάδα από την πώληση του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έφτασαν ούτε για να σβήσουν τα μικρότερα χρέη και ίσως δούμε τη Γιουνάιτεντ να... νοικιάζει το δικό της γήπεδο!

«Τα συμβόλαια που έχουμε υπογράψει μας περιορίζουν την δυνατότητα για πωλήσεις παικτών, αλλά δεν μας απαγορεύουν την πώληση ή τη μεταφορά των προπονητικών εγκαταστάσεών μας και του γηπέδου. Μπορώ να πω ότι το ενδεχόμενο αυτό είναι πάρα πολύ πιθανό. Όμως οι φίλοι της ομάδας δεν χρειάζεται να ανησυχούν. Αν γίνει κάτι τέτοιο θα εξασφαλίσουμε ότι η ομάδα θα νοικιάζει το γήπεδο για τα επόμενα 100-150 χρόνια με ευνοϊκούς όρους», τόνισε ο δικηγόρος των αδελφών Γκλέιζερ, Χάουαρντ Μπινγκς.

Και υποτίθεται ότι αυτό πρέπει να καθησυχάσει τον κόσμο της ομάδας. Μόνο αυτό δεν έχει συμβεί. Ήδη έχουν ξεσηκωθεί αντιδράσεις από όλο τον κόσμο και τα e-mail που φτάνουν στο σύλλογο είναι τουλάχιστον απειλητικά.

Επιπλέον δημοσιεύματα αποκαλύπτουν πως οι Αμερικανοί σκέφτονται να πουλήσουν άλλο ένα ιδιαίτερα ακριβό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας, τον Γουέιν Ρούνεϊ. Ο Άγγλος επιθετικός ενδιαφέρει τις Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι, αλλά και τη μεγάλη αντίπαλο της Γιουνάιτεντ, τη Μάντσεστερ Σίτι, που δεν αποκλείεται να μπει σε διαδικασία... πλειστηριασμού για τον παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε τα σχόλια σας κόσμια