ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ Ο ΜΑΓΚΑΣ......


Την ώρα που ο στόπερ «κίλερ» γίνεται όλο και πιο... άφαντος, ένα πελώριο «στοπ» απλώνεται μπροστά από το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό και προκαλεί νέα καθυστέρηση στην έναρξη των έργων!
Η... άμυνα του Eρασιτέχνη αποδεικνύεται, προς το παρόν, τροχοπέδη στην προσπάθεια της ΠΑΕ να εξασφαλίσει έγκαιρα το «πράσινο φως» του υπουργείου για το ξεκίνημα κατασκευής του γηπέδου!
Το αιφνιδιαστικό «φάουλ» βάζει φρένο στο αίτημα της ΓΗΠΕΛ προς το υπουργείο Περιβάλλοντος για χωροθέτηση προσωρινών θέσεων στάθμευσης, κάτι που θα σταθεί αρκετό για να «πιάσουν δουλειά» οι μπουλντόζες και, για πολλοστή φορά, οξύνει τα πνεύματα στο εσωτερικό του συλλόγου.
Η αποκάλυψη του αιτήματος του ΠΑΟ Α.Ο. για «διπλασιασμό του όγκου των εγκαταστάσεών του στον Βοτανικό», με σχετική επιστολή προς τον Δήμο Αθηναίων και σε συνάντηση που έγινε την περασμένη Παρασκευή με στελέχη του αρμόδιου υπουργείου, βάζει νέο «μπουρλότο» στις σχέσεις των δύο πλευρών και στη -θεωρητικά και μόνο- κοινή πορεία προς το γήπεδο.
Ακόμα κι αν ισχύσει η πιο αισιόδοξη πρόβλεψη και η έγκριση του υπουργείου καθυστερήσει για δύο ή τρεις μήνες, η κίνηση του Ερασιτέχνη, εκτός από πικρία και αγανάκτηση στο «μέτωπο» της ΓΗΠΕΛ, ερμηνεύεται ποικιλοτρόπως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε τα σχόλια σας κόσμια