ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ...


Το θέμα τέθηκε σήμερα το πρωί στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, η οποία απέκλεισε κατηγορηματικά "κάθε θέμα συζήτησης" για την αντικατάσταση του Φ. Κουβέλη. Στη συνεδρίαση ορισμένοι βουλευτές εκφράστηκαν με επιθετικό λόγο για ορισμένες από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και για ορισμένα πρόσωπα, ωστόσο στην ανακοίνωση που αποφασίστηκε να εκδοθεί διατηρούνται χαμηλοί τόνοι. Αποδοκιμάζεται το αίτημα των 23 και γίνεται λόγος για "στοιχειώδη ευθύνη για τη διαφύλαξη της ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ".

"Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ύστερα από πρόταση του Αλέξη Τσίπρα, αποφάσισε ότι δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης του Φώτη Κουβέλη από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου. Κανείς από τους δεκατρείς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν υποστήριξε τη συγκεκριμένη πρόταση των "23"", δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Οι τελευταίες εξελίξεις πυροδότησαν πάλι την ένταση σ' αυτόν τον πολιτικό σχηματισμό, καθώς μέλη της Ανανεωτικής Πτέρυγας, στην οποία ανήκει ο κ. Κουβέλης, θεωρούν ότι ορισμένες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ αποβλέπουν στη διάλυση του Συνασπισμού και στην μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε κόμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε τα σχόλια σας κόσμια