ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.........

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και του βουλευτή της ΝΔ Κ. Μαρκόπουλου μετά την παρέμβαση του επίτιμου επίτιμου προέδρου του κόμματος για την οικονομία, όταν ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε πως «κανένα κόμμα δεν είπε την αλήθεια στο λαό».

Ο Κώστας Μαρκόπουλος σε δηλώσεις που έκανε, ερωτηθείς σχετικά με την αποστροφή του κ. Μητσοτάκη πως ο Κώστας Καραμανλής δεν είπε την αλήθεια για την οικονομία, επειδή φοβήθηκε, ο βουλευτής Ευβοίας απάντησε πως οι δηλώσεις αυτές του επίτιμου προέδρου της ΝΔ αδικούν τον πρώην πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με τον κ. Μαρκόπουλο, «ο Κώστας Καραμανλής δε φοβήθηκε όταν δέχθηκε τεράστιες πιέσεις στην εξωτερική πολιτική, θα φοβόταν να πει την αλήθεια για την οικονομία; Προκήρυξε εκλογές, λέγοντας πικρές αλήθειες. Η δικαίωσή του ξεκίνησε».

Η τοποθέτηση του κ. Μαρκόπουλου πυροδότησε την αντίδραση του εκπρόσωπου Τύπου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη Γιάννη Πευκιανάκη. Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Μαρκόπουλου, ο κ. Πευκιανάκης προέβη σε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία: «Θεωρώ υποχρέωση να ζητήσω συγγνώμη για λογαριασμό του κ. Μητσοτάκη, διότι πράγματι διέπραξε το βαρύ ατόπημα να μιλήσει για τη βαθιά κρίση που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας, χωρίς προηγουμένως να πάρει την άδεια του κ. Κ. Μαρκόπουλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε τα σχόλια σας κόσμια