TREZOR

Τρεζόρ Λούα Λούα δοκίμαζε ο Ολυμπιακός, Τρεζόρ Μπούτου φέρνει τελικά στο λιμάνι η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» που συμφώνησε σε όλα με το μάνατζερ του 24χρονου Κονγκολέζου επιθετικού της Μαζέμπε.

Οι Πρωταθλητές συμφώνησαν με τον γνωστό μάνατζερ Κώστα Μπότο για το δανεισμό του Τρεζόρ Μπούτου μέχρι το καλοκαίρι του 2010, με οψιόν αγοράς του 50% του ποδοσφαιριστή έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο επιθετικός από το Κονγκό, είναι 12 φορές διεθνής με την εθνική του ομάδα, διακρίνεται για την τεχνική του κατάρτιση και την ταχύτητά του, ενώ έχει απασχολήσει εντόνως, τον προπονητή της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ!

Ο Τρεζόρ Μπούτου έχει ύψος 1.77, διακρίνεται για την ταχύτητά του και το δυνατό σουτ, αγωνίζεται ως περιφερειακός και είναι από τους ηγέτες της ομάδας του. Το 2007 ήταν πρώτος σκόρερ με 9 γκολ για την ομάδα του στο Τσάμπιονς Λιγκ Αφρικής και βοήθησε τα μέγιστα στο να κατακτήσει τον τίτλο η Μαζέμπε. Μαζί με τους Ετό, Ντρογκμπά, Εσιέν και Γιάγια Τουρέ θα διεκδικήσει τον τίτλο του καλύτερου Αφρικανού για το 2009.

Ο Μπούτου αναμένεται στην Αθήνα την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του, με τους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι ξαφνιάζουν στην προκειμένη περίπτωση, αποκτώντας έναν πολλά υποσχόμενο παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε τα σχόλια σας κόσμια