Το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα των Obama

Μήνυμα συμπαράστασης στους Αμερικανούς στρατιώτες απέστειλαν ο πρόεδρος, Barack Obama και η σύζυγός του Μichelle, με την ευκαιρία των πρώτων τους Χριστουγέννων στην προεδρία.

«Προς όλους τους οπλίτες, ναύτες, αεροπόρους, πεζοναύτες και ακτοφύλακες, τονίζω πως αισθάνομαι απέραντη τιμή να σας υπηρετώ ως ανώτατος διοικητής. Με εξέπληξε το πνεύμα αυτοθυσίας σας, ο ζήλος σας να υπηρετήσετε», τονίζει ο πρόεδρος στο μήνυμά του, που μεταδόθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων.

«Με έχει συνεπάρει η αφοσίωσή σας, στη Βαγδάτη, στην Κορεατική χερσόνησο. Η Μichelle και εγώ έχουμε συγκινηθεί από την αποφασιστικότητά σας, πρόσθεσε ο Οbama.

To μήνυμα ηχογραφήθηκε πριν την αναχώρησή του για διακοπές στη Χαβάη.Με συγκίνηση ο πρόεδρος αναφέρεται στα φέρετρα των νεκρών, τα καλυμμένα με τη σημαία, που είχε επισκεφθεί στα τέλη Οκτωβρίου στο στρατιωτικό κοιμητήριο του Άρλινγκτον.

Από την πλευρά της, η Michelle αναφέρθηκε στις οικογένειες των στρατιωτικών, ιδίως των συζύγων, των οποίων οι άνδρες, ή οι γυναίκες, υπηρετούν στο εξωτερικό και μόνες-οι «αναλαμβάνουν τα γονικά καθήκοντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε τα σχόλια σας κόσμια