ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ BRITTANY



Η αστυνομία του Λος Αντζελες διερευνά τις συνθήκες του θανάτου της Brittany Murphy, που πέθανε την Κυριακή σε ηλικία 32 χρόνων και ο ιατροδικαστής θα προχωρήσει σε νεκροτομή και νεκροψία, γράφει γνωστό αμερικανικό περιοδικό.

Η Murphy πέθανε νωρίς την Κυριακή από καρδιακή ανακοπή σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες. Η Murphy, η οποία έπαιζε στον κινηματογράφο από την ηλικία των 2 ετών, βρέθηκε
αναίσθητη στην μπανιέρα του σπιτιού της από τη μητέρα της και κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Η ηθοποιός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Λος Αντζελες όπως γράφει η εφημερίδα Λος Αντζελες Τάιμς.

Ο ηθοποιός Ashton Kutcher με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσε στην ταινία "Just Married", το 2003, απέστειλε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια της μέσω του διαδικτυακού τόπου Twitter όπου σημειώνει "Ο κόσμος έχασε μια μικρή ηλιαχτίδα".

Η Murphy είχε αποσπάσει την προσοχή του κοινού για την ερμηνεία της στην ταινία "Clueless", το 1995 όπου υποδυόταν μια περιθωριακή έφηβη, την Tai, και συνέχισε την ανοδική της πορεία συμπρωταγωνιστώντας με τις Angelina Jolie και Winona Ryder στη δραματική ταινία "Girl, Interrupted".

Ο σύζυγος της Murphy, σεναριογράφος Simon Monjack, απασχόλησε τον τύπο το Νοέμβριο όταν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μόλις έφθασε αεροπορικώς στο Λος Αντζελες με αδιευκρίνιστα ιατρικά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε τα σχόλια σας κόσμια