Χαζομπαμπάς θα γίνει ο Αλέξης Τσίπρας

Χαζομπαμπάς θα γίνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Όπως έγραψε η στήλη «Παράτυπος» του «Ελεύθερου Τύπου», η Περιστέρα Μπαζιάνα, είναι έγκυος και μέσα στο 2010 ο νεότερος πρόεδρος κοινοβουλευτικού κόμματος θα αποκτήσει παιδί. Με την συνάδελφό του (Πολιτκό Μηχανικό στο επάγγελμα) βρίσκεται μαζί επί 16 χρόνια, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ μακροχρόνιου δεσμού που δεν έχει καταλήξει – ακόμα – σε γάμο. Η είδηση πάντως αναμένεται μάλλον να απογοητεύσει τα ουκ ολίγα κοριτσόπουλα θαυμάστριες του Αλέξη, καθώς αποτελεί μια ακόμη απόδειξη ότι ο δεσμός είναι αυτό που λέμε «σοβαρός» και ότι δεν έχουν ελπίδες. Ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την φωνάζει «Μπέτυ», όπως και όλοι οι φίλοι και γνωστοί της.

Ο επονομαζόμενος και «κουλ Αλέξης», δεν κρύβει τον έρωτά του, που τώρα, λόγω εγκυμοσύνης, αναμένεται να «φουντώσει». Μαζί της τον βλέπουν οι πάντες στο θέατρο και στο σινεμά (όπου πηγαίνει συχνά) μαζί και σε ταξίδια στο εξωτερικό τον «συλλαμβάνουν» οι Έλληνες τουρίστες (όπως επίσης συνηθίζει να πηγαίνει).

Κάποιες φορές οι παρεξηγήσεις για το «ίματζ» του προέδρου δεν λείπουν, όπως τότε που δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες τους από το Εδιμβούργο και οι «σύντροφοι» στη Κουμουνδούρου έψαχναν να βρουν πως στο καλό αναγνώρισε «παπαράτσι» τον Αλέξη στη Σκωτία ή αν διοχέτευσε τις φωτογραφίες ο ίδιος στα πλαίσια ενός «αριστερού λάιφ στάιλ». Αυτά λένε ότι βλέπει και ο Αλέκος Αλαβάνος και βγάζει σπυράκια με το πάλαι ποτέ πουλέν του…

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας δεν το εμφάνισε πάντως το κορίτσι ο Αλέξης όσο γινόταν κανονική δεξίωση, καθώς προτίμησε αντί για την Περιστέρα να συνοδευθεί από μετανάστρια από την Αφρική, σε μια συμβολική και πολυσυζητημένη κίνηση. Και να πήγαινε πάντως «μοντελάκι» δεν θα έβαζε. Οι ενδυματολογικές προτιμήσεις της Περιστέρας – Μπέττυς μοιάζουν με αυτές του Αλέξη και κυμαίνονται μεταξύ επιτηδευμένου κάζουαλ και επιμελώς ατημέλητου.

Το Τσιπράκι έρχεται, ο Αλέξης θα βάλει άραγε την κουλούρα ή έστω την υπογραφή του στο Δημαρχείο; Θα δείξει….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε τα σχόλια σας κόσμια