Το gamato.info έκλεισε για πάντα; Η Συνωμοσία

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί από την Πέμπτη σε όλους τους χρήστες internet της Ελλάδας μετά από το κλείσιμο μεγάλων sites που έδιναν την δυνατότητα στους χρήστες να κατεβάζουν παράνομα διακινούμενο οπτικοακουστικό υλικό. Ιδιαίτερα το κλείσιμο του gamato.info έσπειρε πανικό, τρόμο και οργή σε εκατομμύρια χρήστες του εν λόγω site. Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικές δηλώσεις χρηστών για να δείτε τα αποτελέσματα του στερητικού συνδρόμου:

άντε να ανέβει και πάλι, γιατί τα συμπτώματα της στέρησης έχουνε αρχίσει και επιδεινώνονται.

…ZOH XORIS GAMATO DEN EINAI ZOH!!!

άντε να ανέβει και πάλι, γιατί τα συμπτώματα της στέρησης έχουνε αρχίσει και επιδεινώνονται.

Σύμφωνα με απόρρητες αποκλειστικές πληροφορίες του akouseto.gr, του καλύτερου ελληνικού blog της Ελλάδας, ακόμα και η λειτουργία τέτοιου είδους sites ήταν βασισμένη σε ολοκληρωμένο σχέδιο των Παγκοσμιοποιητών. Σύμφωνα με το σχέδιο για περιορισμένο διάστημα θα επικρατούσε μεγάλη ανοχή στην πειρατεία οπτικοακουστικού υλικού ώστε το υποκείμενο (ο απλός χρήστης που καυχιόταν, για παράδειγμα, ότι βλέπει ταινίες που δεν έχουν καν βγει στον κινηματογράφο) να εθιστεί σε μεγάλο βαθμό ώστε να μην μπορεί να ζήσει χωρίς αυτό. Μετά από το πέρας του χρονικού διαστήματος που είχε τεθεί θα γινόταν ένας μαζικός αποκλεισμός λειτουργίας των site αυτών ενώ ο εθισμός θα παρέμενε στις ψυχές των υποκειμένων και το μόνο που θα μπορούσαν να κάνουν πλέον θα ήταν η ενοικίαση ταινιών , η παρακολούθηση ταινιών σε cinema, η αγορά μουσικής κλπ. Η στιγμή αυτή έφτασε, ο εθισμός είναι υπαρκτός και τα αποτελέσματα του θα τα δείτε πολύ σύντομα.

Το ερώτημα που θέτω είναι το εξής: Έχουμε τόσο μεγάλη ανάγκη να βλέπουμε τις ταινίες τους και να ακούμε την μουσική τους πληρώνοντας υπέρογκα ποσά; Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις που θα δημιουργήσουν αισθήματα ευτυχίας σε έναν άνθρωπο ή μόνο οι κινούμενες εικόνες είναι η πανάκεια για μια ποιοτική ζωή;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε τα σχόλια σας κόσμια