Πιο κοντά στην επιστροφή ο «Σούμι»


Ο Μίκαελ Σουμάχερ βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στη Formula1, καθώς γερμανικά δημοσιεύματα τον θέλουν να έχει υπογράψει, ήδη, συμβόλαιο με τη Mercedes.


Έπειτα από το... σίριαλ του Φερνάντο Αλόνσο με τη μεταγραφή του στη Ferrari, το... φλέγον θέμα είναι η επιστροφή η μη του Μίκαελ Σουμάχερ στη Formula1 με τη Mercedes. Τα σενάρια των τελευταίων ημερών... δίνουν και παίρνουν και τώρα γερμανικά δημοσιεύματα θέλουν τον εφτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή να έχει υπογράψει, ήδη, συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα.

Ακόμη κάνουν λόγο ότι το μόνο εμπόδιο στο... comeback του στο σπορ είναι ο τραυματισμός που έχει στον αυχένα από τις δοκιμές που είχε κάνει το περασμένο καλοκαίρι, όταν ετοιμαζόταν να αντικαταστήσει τον τραυματία Φελίπε Μάσα στη Ferrari.

Πάντως, ο μάνατζέρ του επιβεβαιώνει ότι ο πελάτης του βρίσκεται σε άριστη φυσική κατάσταση ανοίγοντας το δρόμο της επιστροφής, ενώ ο Νάιτζελ Μάνσελ, ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο στα 39 του και επέστρεψε στη Formula1 στα 41, είναι υπέρ αυτής. «Δεν θα μου προκαλούσε έκπληξη αν ο Μίκαελ αγωνίζονταν για ακόμη έναν παγκόσμιο τίτλο. Δεν έχει να κάνει με την ηλικία, όταν είσαι επαγγελματίας και συγκεντρωμένος.

Ο Μίκαελ έχει απίστευτο ταλέντο και εμπειρία, ενώ η Mercedes θα του παρέχει ένα φανταστικό πακέτο. Είναι εξαιρετικά υγιής και μπορεί να πραγματοποιηθεί η συμμετοχή του», είπε ο πρώην πρωταθλητής. Έτσι, αναμένεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα, το οποίο όλοι ελπίζουν να καταλήξει σε... γάμο, όπως έγινε με τον Αλόνσο και τη Ferrari.

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε τα σχόλια σας κόσμια