ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ


«Γυρίζουμε σελίδα»

«Συμβόλαιο ανάκαμψης και αξιοπιστίας ο προϋπολογισμός» λέει ο Γιώργος Παπανδρέου
Η διαφάνεια, η ανταπόδοση και το δίκαιο φορολογικό σύστημα με αναδιανομή πλούτου είναι οι τρεις βασικές αρχές του προϋπολογισμού, ανέφερε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής, επιρρίπτοντας ευθύνες για τα δημοσιονομικά προβλήματα της χώρας στην προηγούμενη κυβέρνηση. «Κάναμε περισσότερα σε δύο μήνες από ό,τι η ΝΔ σε πέντε χρόνια» δήλωσε.


«Παραπλανάτε το λαό»
Συνεπής ο προϋπολογισμός με την αντεργατική πολιτική του ΠΑΣΟΚ, λέει η Α.Παπαρήγα
Για προσπάθεια συστηματικής παραπλάνησης του λαού για τα αίτια της κρίσης, αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισής της κατηγόρησε η γγ του ΚΚΕ την κυβέρνηση. Ασκείτε τρομοκρατία και εκβιασμό στο λαό πρόσθεσε. Ωστόσο βρήκε απόλυτη συνέπεια μεταξύ του προϋπολογισμού και της αντιλαϊκής πολιτικής που εξήγγελε το ΠΑΣΟΚ προεκλογικά. Επίθεση εξαπέλυσε για εργασιακά και Ασφαλιστικό.

«Αδιέξοδες πολιτικές»
Επίθεση στην κυβέρνηση, αλλά και προτάσεις, η γραμμή Σαμαρά για την οικονομία
Για αδιέξοδη και αλληλοαναιρούμενη οικονομική πολιτική κατηγόρησε την κυβέρνηση από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, παρουσιάζοντας το δικό του μοντέλο εξόδου από την κρίση. Αναγνώρισε λάθη της προηγούμενης κυβέρνησης, επισημαίνοντας ότι ο Κ.Καραμανλής έχει κάνει θαρραλέα δημόσια αυτοκριτική.

Ζητά δημοψήφισμα
Λάβρος κατά της κυβέρνησης για ιθαγένεια και ψήφο στους μετανάστες ο Γ.Καρατζαφέρης
Κλίμα έντασης επικράτησε στη Βουλή με βαρύτατη επίθεση του Γιώργου Καρατζαφέρη κατά της κυβέρνησης σχετικά με τη χορήγηση ιθαγένειας και ψήφου στους μετανάστες. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ζήτησε δημοψήφισμα, καλώντας τον Αντώνη Σαμαρά «να μην συνεργήσει στο έγκλημα».

«Υπάρχει και άλλος δρόμος»: Αγνοείστε τις αγορές και φτιάξτε μακροπρόθεσμη στρατηγική, λέει ο Αλέξης Τσίπρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε τα σχόλια σας κόσμια