Α ρε κορόιδα υπουργοί της δεξιάς... ούτε business δεν ξέρετε να κάνετε!Συζητιέται σοβαρά εν μέσω οικονομικής κρίσης, το ενδεχόμενο να “χρυσωθούν” οι “εργαζόμενοι” στον ΟΛΠ για να δεχθούν την εθελουσία ώστε να αδειάσουν τη γωνιά και να προχωρήσει η σύμβαση με την Cosco. Η χώρα βουλιάζει, λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν, τα ασφαλιστικά ταμεία καταρρέουν και η νέα διακυβέρνηση πατώντας στην έλλειψη αυτοσεβασμού του πολίτη, ΤΟΛΜΑ να προτείνει 80 εκατομύρια Ευρώ ΝΤΑΒΑΤΖΗΛΙΚΙ που βέβαια θα το πληρώσει ο φορολογούμενος, ο ασφαλισμένος, ο επιχειρηματίας που έβλεπε να καταστρέφεται από τις απεργιακές κινητοποιήσεις. Ο Παραγωγός που σάπισαν τα προϊόντα του γιατί κάποιοι κηφήνες απαγόρευαν την εξαγωγή.

Από την άλλη, πανηγύριζαν οι Αστακοί, οι Τούρκοι, η κάθε καρυδιάς καρύδι που έβλεπε τα λιμάνια τους να μην προλαβαίνουν να ικανοποιούν τη “ζήτηση” από τους απεγνωσμένους που πλήρωναν εως και 6,000 Ευρώ καπέλο στο container για να καταφέρουν να αποφύγουν τον ΟΛΠ.

Χώρια που όσοι είχαν την ατυχία να έχουν ξεφορτώσει ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ από τις σταλίες που χρέωνε ο ίδιος ο ΟΛΠ και δημιουργούντουσαν λόγω της απεργίας.

Λοιπόν κορόιδα, Βουλγαράκη και Καμμένε, πάρτε μαθήματα πως γίνονται οι business. Θα μπορούσατε να είχατε τσιμπήσει εύκολα 7 εκ. Ευρώ από τους Κινέζους με τη δέσμευση ότι θα παραδίδατε εύκολα το έργο επιβαρύνοντας το δημόσιο με 80 εκ. Θα δίνατε και 1 εκ. στους γνωστούς σάπιους των ΜΜ”Ε” και θα βγαίνατε ήρωες. Όπως ακριβώς με τη Siemens. Δυστυχώς όταν ο εκσυγχρονισμός μοίραζε …γνώση, εσείς κρατάγατε ομπρέλα.(http://olympia.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε τα σχόλια σας κόσμια