Φόνος χωρίς αιτία;

Σοκ έχει προκαλέσει στις μικρές κοινωνίες δύο χωριών ο φόνος του νεαρού συνοριοφύλακα.
Στο Μιχαλίτσι Ιωαννίνων απ' όπου κατάγεται, αλλά και στο Νεοχώρι Θεσπρωτίας όπου συνέβη "το κακό", κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τι έχει συμβεί.
Εκ πρώτης όψεως μοιάζει σαν ένα φονικό χωρίς αιτία!
Οι συνάδελφοι του νεκρού αστυνομικού μιλούν για "ένα καλό παιδί" και οι συγχωριανοί των δύο κτηνοτρόφων που συνελήφθησαν μαζί με τις γυναίκες τους και ομολόγησαν την πράξη τους, μιλούν για μια φιλήσυχη οικογένεια που αγωνίζονταν για να τα βγάλει πέρα.
Είναι άγνωστο γιατί ο συνοριοφύλακας πήρε το αυτοκίνητο του και έφτασε μέχρι τον στάβλο όπου βρέθηκε νεκρός από τους συναδέλφους του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στις ανακρίσεις τα δύο ξαδέρφια ισχυρίζονται πως δεν τον γνώριζαν και πως είδαν ξαφνικά κάποιον άγνωστο να εισβάλει στο στάβλο τους και να τους επιτίθεται, λέγοντας ότι τα πρόβατα είναι δικά του.
Ακολούθησε η μοιραία συμπλοκή, όπου χτύπησαν τον αστυνομικό με ένα ξύλο στο κεφάλι. "Δεν θέλαμε να τον σκοτώσουμε. Πανικοβληθήκαμε. Ήταν η κακιά στιγμή" λένε -σύμφωνα με πληροφορίες- στους αστυνομικούς.
Τώρα η Δικαιοσύνη καλείται να ρίξει φως σε μια υπόθεση που μπορεί να κρύβει κάτι, ή που απλά μπορεί να είναι ..."φόνος δια ασήμαντον αφορμή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε τα σχόλια σας κόσμια