Μια ακόμη σπείρα εγκληματιών εξαρθρώνει σταδιακά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών

Μια ακόμη σπείρα εγκληματιών εξαρθρώνει σταδιακά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, καθώς χθες συνελήφθησαν δύο ακόμη δράστες, Έλληνες, οι οποίοι συμμετείχαν μεταξύ άλλων και στην αιματηρή ληστεία των ΕΛΤΑ στην Κάτω Αχαγιά, στις 29 Δεκεμβρίου 2009.

Τα αποτυπώματα αλλά και η πυρίτιδα των όπλων που χρησιμοποιούσαν ταυτοποιήθηκαν. Οι συλληφθέντες μεταξύ άλλων κατηγορούνται για την ληστεία στην Εθνική Τράπεζα στο Βέλο Κορινθίας, στις 8 Δεκεμβρίου 2009, αλλά και για την ληστεία στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στις Ερυθρές Μεγαρίδος, στην Αττική, στις 10 Νοεμβρίου 2009. Στην κατοχή τους βρέθηκαν τρία καλάσνικοφ, πιστόλια, σφαίρες, κλεμμένα Ι.Χ. και χρήματα.

Η σπείρα συνήθιζε να κλέβει Ι.Χ., τράπεζες και σούπερ μάρκετ. Μέλος της σπείρας είναι και ένας Ρουμάνος, ο οποίος είναι έγκλειστος στην φυλακή, ενώ αναζητούνται ακόμα τρεις Αλβανοί συνεργοί. Ο Ρουμάνος είχε εμπλοκή στην απόπειρα ληστείας που έγινε στις 22 Οκτωβρίου 2008 στην Κάτω Αχαγιά, σε υποκατάστημα της Eurobank. Εναντίον του ενός εκ των τριών Αλβανών που καταζητούνται έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή σε ληστεία στις 14 Ιανουαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε τα σχόλια σας κόσμια