Στην Πάτρα η μεγαλύτερη Φάτνη σε όλη την Ελλάδα

Σύμφωνα με την εκτίμηση του Αντιδημάρχου Νίκου Κουρεμένου


Η Φάτνη που τοποθετήθηκε από τον Δήμο Πατρέων στην πλατεία Γεωργίου είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα, σύμφωνα με την εκτίμηση του Αντιδημάρχου Νίκου Κουρεμένου. Η εξαιρετική κατασκευή του...
Τομέα Πρασίνου του Δήμου έχει προκαλέσει θετικότατα σχόλια από πολλούς Πατρινούς. Μάλιστα, ο Δήμος Πατρέων κάνει έρευνα ώστε να διαπιστώσει αν από πλευράς όγκου η Φάτνη της Πάτρας είναι και η μεγαλύτερη σε όλη την Ευρώπη. Κάτι που θα γνωρίζουμε ως τα τέλη της εβδομάδας.

«Χωρίς αμφιβολία η Πάτρα είναι σήμερα η καλύτερα στολισμένη πόλη της χώρας, αυτό τουλάχιστον λένε οι επισκέπτες μας αλλά και αυτό συνάγεται ως συμπέρασμα αν κανείς περιηγηθεί στο διαδίκτυο και δει εικόνες από τις άλλες ελληνικές πόλεις.

Αξίζουν, λοιπόν, συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν για τον σχεδιασμό και για την τοποθέτηση του χριστουγεννιάτικου διακόσμου, αξίζουν ευχαριστίες στους ανθρώπους εκείνους που διέθεσαν τον καλύτερο εαυτό τους, που ξενύχτησαν, που κόπιασαν, ώστε να έχουμε στην πόλη αυτό το θαυμάσιο αποτέλεσμα», λένε στη δημοτική αρχή της Πάτρας.

Πέραν των κεντρικών δρόμων, στοιχεία του διακόσμου έχουν τοποθετηθεί και εξακολουθούν να τοποθετούνται και σε εκατοντάδες σημεία στις συνοικίες της Πάτρας.
TROKTIKO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε τα σχόλια σας κόσμια