Η κόρη του τελευταίου μεγάλου Έλληνα μιλάει για τη βεβήλωση του τάφου του πατέρα της.

Δημόσια παρέμβαση στο θέμα της σύλησης του τάφου και της εξαφάνισης της σορού του τέως προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου από την κόρη του Αναστασία, δέκα μέρες μετά την αποτρόπαιη ενέργεια και ενώ συνεχίζονται άκαρπες μέχρι τώρα οι αστυνομικές έρευνες…

Η Αναστασία Παπαδοπούλου σε άρθρο της στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος» γράφει : «Η εικόνα του άδειου τάφου βρίσκεται συνέχεια μπροστά μου. Ένα φέρετρο άδειο. Έχασα κάτι περισσότερο από αυτό που έχασα πέρσι; Την αξιοπρέπεια. Την αξιοπρέπειά μου ως θυγατέρα που δεν προστάτεψε το σώμα του πατέρα της. Ως Ελληνίδα. Ως Χριστιανή. Ως πολίτης μιας Δημοκρατίας η οποία (όσο και αν εντίμως και φιλότιμα προσπαθεί η Αστυνομία να εξιχνιάσει), αδυνατεί να προστατεύσει τα σύμβολα της οντότητας και τους θεσμούς οι οποίοι την καθιστούν κράτος».

Η κόρη του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου, η οποία είναι νομικός και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, θέτει στο άρθρο της μια σειρά από ερωτήματα.

«Τι θα γινόταν αναλογίζομαι σε οποιαδήποτε άλλη χώρα με αυτοσεβασμό εάν είχε συμβεί το αντίστοιχο; Φαντάζομαι μόνο στην Αμερική τί θα γινόταν εάν είχε γίνει παρόμοια ενέργεια. Θα το αντιμετώπιζαν ως ένα ιδιωτικό Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε τα σχόλια σας κόσμια